Cele trei zodii obsedate de organizare: Cel care ajută, eficientul și empaticul. Totul este planificat la acești nativi

Data actualizării: | Data publicării:
Cele trei zodii obsedate de organizare: Cel care ajută, eficientul și empaticul. Totul este planificat la acești nativi. Unsplash.com/ Autor Karolina Grabowska
Descriere foto: Cele trei zodii obsedate de organizare: Cel care ajută, eficientul și empaticul. Totul este planificat la acești nativi. Unsplash.com/ Autor Karolina Grabowska

Unii ar putea numi obsesia pentru organizare un defect, alții o calitate. Aceste trei zodii îl numesc mod de viață. Nimic nu este la voia întămplării în viața lor și planifică totul, în cel mai mic detaliu. 

Fecioară (23 august - 22 septembrie): Cel care ajută

Fecioarele sunt adesea văzute ca niște persoane obsedate de control, dar nu este chiar așa. În esență, Fecioarele vor doar să-i ajute pe ceilalți. Îți modifică rețeta de pâine pentru a o face mai sănătoasă, editează scrisoarea de intenție pentru angajare ca să fie mai convingătoare și îți rearanjează mobilierul pentru a permite un flux mai bun de energie. Semnele pământului  se întreabă veșnic: „Cum pot face acest lucru mai bun?” Și când vine vorba de organizare, Fecioara obsedată de detalii știe că pardoselile din lemn ar putea fi întotdeauna mai curate. Îndrumați de Mercur, simbolul cosmic al învățării, gândirii și schimbului de idei, Fecioarele se gândesc frenetic la toate rezultatele posibile ale unei zile. Dialogul lor interior este calmat de listele de sarcini perfecte din punct de vedere gramatical. (Nu vă puteți relaxa la cursul de yoga dacă nu îl programați, nu?)

 

 

 

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie): Eficientul


 Un alt semn de pământ se află în fruntea listei semenelor obsedate de organizare. Eficiența este numele jocului unui Capricorn, care știe că succesul începe cu un plan măreț. De ce să pierdeți timpul dormind când vă puteți trezi la ora 5 dimineața, să beți un smoothie (puternic cofeinizat) și să ascultați un podcast de știri informative? Guvernat de Saturn, disciplinarul planetar sever, Capricornul strălucește atunci când construiește sisteme și standarde nerușinat de ridicate. Spațiile dezordonate și căsuțele  aglomerate amenință să încetinească maratonul vieții Capricornului către obiectivele lor mărețe. Când vine vorba de realizarea celor mai înalte ambiții, nimic nu-i oprește.

 

 


Pești (19 februarie - 20 martie): Empaticul


Cunoscuți drept cei mai visătorori din zodiac, ar putea fi o surpriză să vezi Peștii drept ființe organizate.  Dar aceste semne de apă sunt empatice, ceea ce înseamnă că sunt extrem de sensibile la schimbările din mediul lor. Când frații lor se ceartă pentru o cămașă furată, Pești simt tensiunea aprinsă din cameră și în interiorul lor,  chiar și la câteva ore după terminarea luptei. Deci, atunci când împrejurimile lor sunt aglomerate (vezi: turnul de vase care atârnă în chiuvetă), Peștii intuitivi se simt aglomerați emoțional. Fiind unul dintre cele patru semne mutabile, Peștii se mișcă și se schimbă constant. Gândiți-vă la ei ca la o apă curgătoare care se schimbă pentru a se potrivi curentului. Peștii au nevoie de structură pentru a se opri din a se revărsa din toate părțile. Organizarea nu este pentru ei un mijloc de stabilire a rutinelor sau a obiectivelor, ci  o practică necesară pentru a-și limpezi mintea.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel