Cele ȘASE ZODII luate în vizor de tranzitele astrologice la final de 2022

Data publicării:
Sursa foto: pexels.com
Descriere foto: Sursa foto: pexels.com

Anul nou vine cu pași repezi, așa că vrei să petreci o lună cât mai liniștită. Totuși, ar fi bine să ții cont de următoarele avertizări, pentru șase zodii vizate.

Avem și câteva evenimente astrologice importante în luna decembrie, care ne pot influența parcursul ultimei luni din an - retrogradarea lui Marte în Gemeni și cea a lui Mercur în Capricorn. Acestea ne pot da planurile peste cap la final de an, așa că trebuie să avem grijă. Sărbătorile vor fi de neuitat!

Mai mult, întoarcerea lui Jupiter în Berbec, de pe 21 decembrie, o să seteze drumuri noi pentru anumite zodii, cărora le poate aduce curaj mai mult și chef de viață. Iată, însă, care sunt atenționările pentru următoarele zodii, ca să știi de ce să te ferești la finalul lui 2022!

Taur/Ascendent în Taur

Daniela Simulescu recomandă celor cu Zodia Taur sau cu marcaj de Taur să se axeze în luna decembrie doar pe plimbări. Mergi în vizite la prieteni sau la colindat și profită de relaxare, pentru că Venus, Mercur și Soarele vor fi în Casa a noua. Mai mult, Jupiter va sta în continuare în Casa a 11-a, până la 21 decembrie, așa că distracțiile sunt încurajate.

În schimb, Marte este retrograd toată luna decembrie în Casa a doua. Pe scurt, va fi vai și amar de buzunarul tău. O să cheltui mulți bani și te poți plânge că ai rămas fără ei. Ar fi mai bine să te grăbești cu achiziționarea de cadouri și să nu lași totul pentru ultima sută de metri, mai ales că Mercur a intrat în Capricorn. Ai face bine să nu dai toți banii pe daruri, poți fi dezamăgit fie că se strică repede, fie că nu le sunt pe plac celor din jur.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Finanul anului va fi agitat pentru Gemeni. Dai mulți bani și nu știi cum să gestionezi toată pierderea lor. Totuși, ai putea să te răsfeți cu anumite achiziții, ca să te recompensezi pentru toată munca asiduă din timpul anului. Grijă și la starea de spirit. Din cauza lui Marte retrograd în Gemeni, nu știi cum trece timpul, ești anxios și mereu agitat. Nici nu simți că vine noul an și este posibil să te nu te bucuri atât de mult de sărbătorile de iarnă.

Este indicat să te răsfeți, să cheltui și pentru tine, nu doar pentru alții și să accepți ce este în viața ta, pentru a ști ce să schimbi. De pe 21 decembrie, Jupiter se întoarce în Berbec și te sprijină pentru găsirea soluțiilor. Încearcă să accepți și ajutorul celor din jur, nu te mai baza doar pe tine.

Citește continuarea pe Astrosens.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel