Cele PATRU zodii pentru care astrele au mari surprize! Ambiția și răbdarea pot fi cuvinte cheie pentru unele din ele

Sursa foto: unsplash Sonnie Hiles
Descriere foto: Sursa foto: unsplash Sonnie Hiles

Mercur și Marte merg mână în mână până pe 27 august, în semnul Fecioarei. Iată ce previziuni există pentru următoarele patru semne din zodiac.

Ce trebuie să reținem din aceste două tranzite importante?

Pe 28 iulie, Mercur a intrat în Fecioară, unde va sta până pe 5 octombrie. Deși planeta comunicării stă aproximativ o lună într-un semn, de data asta va și retrograda, intre 23 august și 15 septembrie.

Mai mult de-atât, de pe 10 iulie până pe 27 august, Marte tranzitează același semn. Deci, planeta acțiunii este în tranzit în semnul dornic de muncă, de curățenie, de vindecare, de organizare. Este clar că o să trecem de la nevoia de validare cu orice preț, la nevoia de a munci și de a face totul mai eficient. 

Iar când Mercur și Marte se întâlnesc avem de-a face cu o combinație perfectă între gândire și acțiune. Iată zodiile care vor beneficia din plin de acest duo astrologic!

Taur/Ascendent în Taur

La tine, atât Mercur, cât și Marte, se află în Casa a 5-a, până pe data de 27 august. Și să ne amintim ceva. Și Venus, cea care îți guvernează semnul, este retrogradă! Ce trebuie să știi că nativ Taur sau ca persoană cu ascendent în Taur? Discuțiile cu copiii sunt extrem de importante în următoarea perioadă. De altfel, ai tendința de a fi extrem de critic cu ei.

Tu ai nevoie de o creație, mai ales pe plan personal, născută din iubire pură. În cazul în care ești singur, vei fi foarte atras de persoanele pentru care vei simți că îți sare inima din piept. Din acest motiv, tinzi să intri în relații care să se bazeze cu prioritate pe aspectul fizic. Însă, astrele îți recomandă să te ții departe de promisiuni și declarații amoroase pasionale, precum și de scheme dubioase pe plan financiar. Fii mai calculat, nu te arunca la prima ofertă primită.

 

Citește continuarea pe ASTROSENS. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Dată: 03 aug 2023, 14:28 | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience