Cele PATRU ZODII care au "pile" la astre în luna mai!

Data publicării:
Horoscop. Foto Unsplash/ autor Gwen King
Descriere foto: Horoscop. Foto Unsplash/ autor Gwen King

Daniela Simulescu, astrolog și redactor-șef Astrosens.ro ne spune care sunt norocoșii lunii mai, mai precis, ce zodii vor beneficia din plin de aspectele și evenimentele astrologice ale acestei luni?

Luna mai este a doua cea mai importantă lună a anului 2022 și asta pentru că ne aduce intrarea lui Jupiter în semnul Berbecului. Acesta ne va da o porție zdravănă de curaj!

Iată care sunt zodiile care vor beneficia din plin de aspectele acestei luni, având „pile la astre”:

Berbec / Ascendent în Berbec

Pentru voi cel mai important eveniment este intrarea lui Jupiter, simbolul expansiunii, chiar în semnul vostru! Jupiter o să vă aducă încredere, curaj, o să vă facă să demarați proiecte pe cont propriu. 

Aveți toate ingredientele necesare pentru a schimba ceva în viața voastră și pentru a o îmbunătăți, luna mai fiind luna cea mai bună a lui 2022 pentru voi. Sigur și iunie va veni cu lucruri bune, însă impactul lui mai este fantastic, acum renașteți. 

Chiar și retrogradarea lui Mercur de pe 10 mai din semnul Gemenilor poate veni cu oportunități. Vi se readuc înainte anumite greșeli din trecut pe care le-ați putea repara acum. Aveți șansa să transformați greutățile pe care le-ați întâmpinat în lecții. Puteți să vă bazați și pe intelectul vostru. Puteți să învățați poate ce nu ați învățat în ani de-a rândul. Puteți să învățați foarte multe lucruri legate de educația financiară deoarece eclipsa de Lună Plină din Scorpion din această lună se va petrece exact pe axa financiară. În cuplu va trebui să vă construiți planurile de viitor ținând cont și de calcularea riscurilor din această zonă a banilor. 

Gemeni / Ascendent în Gemeni

Mergeți la întâlniri, participați la concerte, puneți la cale petreceri alături de prieteni.

Fiți alături de comunitatea din care faceți parte, implicându-vă în activități umanitare sau făcând voluntariat. 

Având în vedere că Jupiter va intra în casa a 11-a, veți întâlni mulți prieteni, oameni care să vă placă și care să vă facă să vă simțiți validați și apreciați. 

Așadar, în luna mai lăsați un pic munca mai în spate și aveți grijă de voi înșivă, de ceea ce vă face sufletele fericite, de hobby-urile voastre, de timpul liber și de prietenii alături de care să petreceți clipe prețioase. 

Citește continuarea pe astrosens.ro



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel