Cele PATRU ZODII afectate de Luna Plină din 16 aprilie

Data publicării:
Sursa foto: pexels.com
Descriere foto: Sursa foto: pexels.com

Astrologul și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, vine cu vești pentru zodiile care vor fi cele mai afectate de Luna Plină din 16 aprilie 2022. Acest eveniment astrologic va aduce la suprafață un vârtej de emoții, furie, tensiuni și care îi pot implica în diverse evenimente pe aceștia. 

„Luna Plină de pe 16 aprilie activează din plin semnele cardinale, cele dornice de acțiune. Dacă te știi că ai marcaj de Berbec, Rac, Balanță sau Capricorn în astrograma natală, s-ar putea ca în următoarele zile să fierbi în propriile emoții. Cum Luna Plină este în careu cu Pluto, nu are cum să nu existe tensiuni interioare, furie și frustrare. Iar negocierile vor fi dure sau refuzate” spune astrologul Daniela Simulescu. 

Pluto se simte bine când se „scaldă” în furie. E bine să știm că acest eveniment astrologic deși aduce și foarte multă energie negativă, ea poate fi vărsată în sport, acțiune, ceva care să ne țină ocupați. Să nu lăsăm drama să ne acapareze, căci nu ne folosește la nimic să ne victimizăm. Să ne menținem ocupați, astfel nu vom fi tentați să ne amestecăm și în relațiile celorlalți din dorința de a le vindeca pe ale noastre. Nu este cazul să ne implicăm. Dacă vom accepta faptul că nu avem putere, că nu avem control, că unele lucruri sunt menite să se întâmple, atunci ne va fi bine. Dacă facem pace cu noi înșine nu vom resimți în mod negativ acest eveniment.

Iată care sunt zodiile cele mai afectate de Luna Plină din Balanță de pe 16 aprilie:

Rac / Ascendentul în Rac

Această Lună Plină se întâmplă chiar pe casa a 4-a. Există unele evenimente în familie în fața cărora efectiv nu mai aveți putere și trebuie să le acceptați așa cum sunt. Să vă dați seama că nu are rost să vă luptați. Trebuie să începeți să vă impuneți niște limite proprii. Acest eveniment poate avea o notă ambivalentă pentru voi: fie vă scoate dintr-o situație, fie vă aduce în alta, însă scopul este același, să vă împingă în punctul în care veți zice în sfârșit: „până aici!”

Balanță / Ascendent în Balanță

Luna plină în semnul vostru este în careu cu Pluto, nu puteți să împăcați și capra și varza. E foarte greu cu deoarece voi așteptați ca alții să vă direcționeze,  iar acum sunteți obligați să luați decizii și să mergeți înainte bâjbâind, să vă spuneți „asta este, fie ce-o fi!” Vor apărea ciocniri interioare, veți dormi greu, veți fi irascibili, nu veți mai putea avea acces la ceilalți. Va dispărea din interiorul vostru echilibrul pe care îl căutați atât de tare prin relațiile cu ceilalți și s-ar putea să vă simțiți pierduți. Asta este lecția, până la urmă, să vă găsiți echilibrul interior mai întâi și abia apoi să vă întoarceți către ceilalți. Aveți grijă ce se întâmplă cu partenerul de viață.

Citește continuarea pe astrosens.roGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel