Cele mai TOXICE semne zodiacale: Gelozie, egoism, certuri și drame

Data publicării:
foto Andrea Piacquadio/ Pexels
Descriere foto: foto Andrea Piacquadio/ Pexels

Iată cât de toxice pot fi zodiile. Acestea sunt cele mai mari defecte ale semnelor zodiacale

1. Gemeni: (21 mai - 20 iunie)

Motivul pentru care această zodie poate fi toxică este pentru că nu au nicio idee despre ceea ce au nevoie. Pot fi extrem de neclari, manipulatori și  independenți. De asemenea, știu cum să provoace o ceartă. Nu înțelegi niciodată cu adevărat ce gândesc.

2. Scorpion: (23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpionii pot fi răzbunători și invidioși în relațiile lor. Acest semn are probleme uriașe de încredere, ceea ce poate face ca lucrurile să fie cu adevărat toxice într-o relație. Scorpionii știu, de asemenea, cum să facă jocuri ale minții și le place asta.

3. Fecioară: (23 august - 22 septembrie)

Fecioarele pot fi obsedate de control, caută greșeli și sunt prea critice. Vor reuși să obțină cu succes ceea ce vor, iar reacțiile și deciziile lor te vor uza de încredere. Au standarde extrem de înalte și nu vor renunța niciodată la nimic, așa că fii pregătit pentru resentimente constante.


4. Taur: (20 aprilie - 20 mai)

Acest semn este văzut ca fiind unul dintre cele mai stabile semne, dar poate fi și toxic. Taurilor nu prea le plac certurile, așa că vor încerca să le evite, dar nu depăși limita cu ei pentru că vei vedea cum iese taurul la iveală.

5. Berbec: (21 martie - 19 aprilie)

Acest semn se luptă să vadă ceva dincolo de propriul lor domeniu de informații, așa că încercarea de a câștiga într-o ceartă cu un Berbec este foarte grea. Acest semn poate fi încăpățânat, egoist și nu foarte precaut. Ei nu au nicio problemă în a exploda.

6. Leu: (23 iulie - 22 august)

Leii sunt cei mai toxici cu ei înșiși decât oricine altcineva. Dacă au o problemă cu tine, vor fi pur și simplu iritanți, nu atât de toxici, dar sunt pur și simplu foarte duri cu ei înșiși.


7. Săgetător: (22 noiembrie - 21 decembrie)

Această zodie va nega orice responsabilitate într-o ceartă  sau dușmănie pe care au început-o, se pot comporta complet neștiutori, ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic. Este o realizare extremă să faci un Săgetător să recunoască orice greșeală pe care a făcut.

8. Rac: (21 iunie - 22 iulie)

Racii dau dovadă de duritate în exterior, însă, pot fi un dezastru emoțional în interior. Ei pot fi manipulatori emoționali. Le place să arunce cu simpatie, iar aici poate deveni toxic în relația ta cu ei.

9. Vărsător: (20 ianuarie - 18 februarie)

Acest semn poate fi foarte detașat din punct de vedere emoțional. Își suprimă sentimentele, ceea ce face dificilă rezolvarea oricăror probleme. Poate fi dificil să construiești o relație profundă și semnificativă cu un Vărsător.


10. Capricorn: (22 decembrie - 19 ianuarie)

Comportamentul Capricornului s-ar putea să nu fie cel mai toxic, totuși, poate șterge indivizii într-un mod nefavorabil. Nu ezită să aducă în discuție lucruri îngrozitoare despre oameni și situații.

11. Balanță: (23 septembrie - 22 octombrie)

Balanțele păstrează legături destul de bune, iar o mare parte din calitățile lor negative sunt inofensive, ceea ce le face să fie unul dintre cele mai puțin toxice semne. Ei vor doar să îi facă pe toți fericiți în jurul lor.

12. Pești: (19 februarie - 10 martie)

Peștii sunt cel mai puțin toxic semn pentru că sunt cunoscuți ca fiind înțelegători și iubitori. Peștilor le place să cunoască oamenii și sunt foarte toleranți.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel