Cele mai spectaculoase ținute de la Premiile Oscar 2023. Topul celor mai bine îmbrăcate vedete

Data publicării:

Revista People a realizat topul celor mai bine îmbrăcate vedete care au pășit pe covorul roșu la cea de-a  95-a gală de decernare a premiilor Oscar.

Iată care sunt cele mai spectaculoase rochii, cele mai îndrăznețe costume și cele mai strălucitoare bijuterii purtate de celebrități la Premiile Academiei în 2023, potrivit People. 

Angela Bassett

În ton cu rolul ei din Black Panther: Regina Ramonda din Wakanda Forever, vedeta a pășit pe covorul roșu ca o adevărată regină,  într-o rochie Moschino mov cu mâneci complete, tiv de sirenă și colier strălucitor.


Michelle Yeoh

Michelle Yeoh aduce vibrațiile de zeiță în rochia Dior Haute Couture cu detalii transparente și rânduri de pene delicate, plus tone de pietre prețioase strălucitoare, inclusiv în păr.

 

 

Rihanna

Rihanna, care este însărcinată cu cel de-al doilea copil, a reușit să atragă tiate privirile, în stilul caracteristic. Artista a pășit pe covorul roșu îmbrăcată într-o rochie cu guler transparent, acoperită cu un sutien cu bretele din piele și o fustă din piele împletită în formă de coadă de pește cu fante pe laterale.

 

 

Elizabeth Olsen

Elizabeth Olsen a purtat o rochie Givenchy, drapată și strălucitoare, cu franjuri și o suprapunere transparentă la tiv, cu tocuri cu baretă la gleznă, cercei cu franjuri de la Cartier și o buză roșie-portocalie.

 


Cara Delevingne

Cara Delevingne își pune în valoare abilitățile de supermodel într-o rochie voluminoasă Elie Saab Haute Couture, cu o fundă supradimensionată la umăr și o crăpătură înaltă, plus o mulțime de bijuterii.

 

 

 

Lady Gaga

Nominalizată pentru cel mai bun cântec, Lady Gaga a avut o apariție surpriză într-o rochie dramatică cu mânecă lungă transparentă, cu talie joasă și fustă amplă, accesorizată cu ruj roșu și bijuterii Tiffany & Co. 


Danai Gurira

Actrița Danai Gurira poartă o rochie neagră clasică fără bretele cu margini brute, cu un coc elaborat, înconjurat de pietre prețioase.

 

 


Ana de Armas


Ana de Armas din Blonde a adus un pic din energia "Marylin Monroe" pe covorul roșu într-o rochie Louis Vuitton, în culoarea nude- șampanie, cu o trenă trenă cu volane.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel