Ce personalitate ai, în funcţie de ziua de naştere. Mihai Voropchievici: "Cel născut pe 3 e unicul care îi atrage pe toți spre el"

Data publicării:
Sursa foto: Mihai Voropchevici, captură foto
Descriere foto: Sursa foto: Mihai Voropchevici, captură foto

Mihai Voropchevici a dezvăluit ce personalitate ai, în funcție de ziua de naștere.

 Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit personalitatea în funcţie de ziua de naştere, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de pe antena3.ro.

”Cei născuți în prima zi a lunii sunt automat băgaţi sub patronajul satelitului natural, Luna. Sunt mai lunatici, dar iubesc sentimentul de a fi la putere și sunt conduşi de respectul și admirația celor din jur. Sunt dispuși să-și asume riscurile necesare pentru a lucra spre succesul adevărat. Și atunci el e netemător, n-are frică de muncă grea și e dăruit în muncă. Unul din acesta născut lunea este un subalten extraordinar. Dar și când e șef, muncește cot la cot și cu colegii de muncă. Dorința de succes îl va conduce probabil către o carieră în afaceri sau politică.

Cei născuţi în a 2-a zi a lunii sunt diplomați, vor căuta un simț al echilibrului. Au în ei activitate, dar trebuie să înțeleagă lumea, să cunoască, să găsească bucurie, fericirea pe care o descoperă în fiecare cunoscut. Deci este un om al armoniei, e empatic, se conectează foarte ușor cu cei cu care uneori sunt puşi în situația să se confrunte. Caută pe cât de posibil ca aceste provocări ale vieții pe care le au ei cu lupta să le aducă pe latura de pace, liniște și armonie. Sunt destinați să lucreze într-o carieră care le permite să-i ajute în mod direct pe alţii.

Cei născuți în a 3-a zi a lunii sunt entuziaștii. Sunt persoane atractive, au și abilități de rezolvare a problemei și vor excela într-o carieră de publicitate. Este unicul care îi atrage pe toți spre el.

Cel născut în a 4-a zi a lunii e fiabilul, el e omul care are stabilitate, are argumente și sentimente puternice când e să demonstreze ceva. Așa că motivația lor îi va aduce pe scenă ca vorbitor inspirațional. Ei sunt cei care pot ghida oameni în anumite zone.

În a 5-a zi a lunii sunt născuţi cei sociabili, pentru că întotdeauna ei își trag energia și motivația din oamenii cu care se înconjoară și iau numai ceea ce-i convine. Fiind sociabil, omul e capabil nu numai să-și exprime propriile gânduri și sentimente, ci să-i învețe și pe alții să facă același lucru. E un om care e bun sfătuitor, consilier, educator, dirijor care empatizează şi îi face pe oameni să se deschidă, să-și exprime gândurile și sentimentele.

Cel născut pe data de 6 a lunii este iubitul, afectivul. El visează la familia lui perfectă încă de când era copil și, dacă îl vezi, ți se va prezenta în față ca opționalul de a alege familia în locul carierei de fiecare dată.

Cei din a 7-a zi a lunii sunt vizionarii. Nivelul tău ridicat de inteligență combinat cu intuiția te face să privești lumea într-un mod pe care majoritatea oamenilor nu l-ar înțelege. Din acest motiv ai cel mai mare succes atunci când ai voie să petreci timp singur, tu cu gândurile tale, pentru că vei înțelege ce urmează, ce trebuie să faci şi ai nevoie și tu de timp petrecut cu persoana ta.

Cel născut pe este bossul, şeful. În timp ce alții se bucură de sentimentul puterii, tu-l dorești, îl vrei, ai nevoie de el pentru a fi fericit în viața ta. Iar din acest motiv lucrezi mai bine în roluri de management, în care poți avea ultimul cuvânt în toate operațiunile de zi cu zi ale carierei tale. Deci sunt oamenii care sunt nişte maniaci ai controlului pentru că asta vor, control.

Cel născut pe data deeste este geniul. Poate nu sunt conștienți toți de intelectul lor incredibil, dar s-au născut cu capacitatea unui adevărat geniu. Înțelepciunea și cunoașterea ta te vor ajuta într-un fel pe care alții nici nu pot începe măcar să-l înțeleagă. Deci sunt oamenii care pot să vină în viața noastră și undeva să ne marcheze viața. Adică numai privindu-i, încercăm să facem și noi ceea ce fac ei, cu toate că nu putem, dar ne dau niște coordonate.

Cei din a 10-a zi a lunii sunt cei care schimbă strategia jocului. Ei sunt manageri incredibili care îi inspiră pe alții prin modul în care ei știu să depășească limitele cu încredere. În loc să vadă regulile ca pe un set de fapte concret, el preferă să le vadă ca pe un ghid flexibil pe care îl poți îndoi și manipula după bunul plac.

Cel născut pe data de 11 este egalizatorul. Din acest motiv, nativii acestei zile trebuie să evite locurile de muncă precum forțele de ordine. Vei fi tentat să iei problemele acasă la sfârșitul zilei. Deci e singura modalitate prin care poți găsi dragostea adevărată, că ei sunt în cumpănă. Trebuie să înveți să creezi un echilibru real și solid în viață, deci nu trăiți imaginar, încercați să echilibrați munca și dorințele de a parveni și cu dorința de a stabili o familie.

Cel născut pe 12 este catalizatorul. Îți dai seama că dacă ai pus mâna pe unul din acesta e fantastic, pentru că e mereu în mișcare, nu poți să pui mâna pe el, nu încetinește niciodată, are energie fantastică și sfatul pentru astfel de oameni care de multe ori pot cădea într-un scop mai întunecat, dacă sunt lăsați să acționeze fără să fie controlați, este fii atent la temperamentul tău, deoarece pot scăpa de sub control. De aceea se spune că 12 este o cifră mai puțin benefică.

Cei născuţi pe 13 au un impuls şi o tenacitate de neegalat, asigurându-se că vor îndeplini orice vis asupra căruia și-au pus ochii.

 

În a 14-a zi e călătorul. Ei se bucură de schimbarea și fluxul de energie în viață, îmbrățișând ideea că viața vine în flux și reflux. Și pentru ei nu este nimic mai inconfortabil decât o viață statică în care să se lase prins sau să se simtă prins și claustrofob. Deci pentru ei munca de rutină e catastrofală. Și sunt oamenii care în viață schimbă foarte multe locuri de muncă.

A 15-a zi a lunii: vrăjitorul sau vrăjitoarea. Personalitatea magnetică și atractivă a nativilor e atât de mare încât creează efect hipnotic asupra tuturor celor care îi întâlnesc. Din această cauză, îl pot ajuta pe nativ să reușească în carieră, dându-le puterea de a câștiga măriri de salariu, promoții impresionante, indiferent de locul de muncă.

Cel din a 16-a zi este cel care este pe lângă teren, adică rezervă. Ai trecut prin viață simțindu-te ca și cum nu ți-ar aparține sau nu ți-ai aparține. Vei inspira pași mari în călătoriile spirituale ale tuturor lucrurilor pe care le întâlnești de-a lungul vieții. Te-ai născut în lumea asta purtând un mesaj din univers. Ei sunt cei aleși.

A 17-a zi a lunii: talentaţii. Sunt oamenii suficient de norocoşi să descopere că sunt talentați într-un domeniu sau altul al vieții lor. El în mod natural e priceput în aproape tot ceea ce face. Sfatul pentru ei: propria ta credință te va ajuta ca și talentele și abilitățile tale, așa că urmărește-ți pasiunile, urmărindu-ți inima în viață. Deci pune suflet în lucrurile pe care le faci, că dacă nu punem și suflet, atunci degeaba vrem noi să avem mai mult.

Cei născuți în a 18-a zi sunt cei care te inspiră, motivaționalii. Mergi și înțelegi că dacă parcurgi lent și constant un drum, vei câștiga cursa. Așa că rămâi cu lentoarea asta și țintește mereu, pentru că ai o abilitate uimitoare de a-i motiva, ghida și încuraja pe toți cei pe care-i întâlnești în în viață.

A 19-a zi a lunii este cel care vrea rezultate. Sunt oameni care pot funcționa atât de bine, au atâtea capacități reale de a duce lucrurile începute la bun sfârșit și sfatul pentru ei este: încearcă să nu-ți permiți să depășești limita pentru a fi un perfecționist. A fi un perfecționist înseamnă a distruge calitatea și durabilitatea lucrurilor pe care tu le-ai făcut pe parcurs. Deci de câte ori treci printr-o ușă, ai grijă că nu trebuie neapărat să forțezi, pentru că după ea urmează să se mai deschidă altele două, trei sau mai multe.

Cei din a 20-a zi a lunii sunt empaticii. Au abilităţi telepatice, empatice, incredibil de puternice poate chiar din copilărie, când începeau să se manifeste. Sunt niște puteri naturale și datorită lor vei descoperi că nu există nimic care să-ți aducă mai multă bucurie decât aceea de a-i ajuta pe cei care au nevoie.

În a 21-a zi a lunii sunt cei cu celebritatea, mereu înconjuraţi de alți oameni, cu o listă incredibilă de mare și mulți prieteni, dar și cunoștințe. Deci dorința și posibilitatea de a te afla într-un cerc lărgit de oameni bine poziționați îl pot ajuta undeva ca să își folosească comunicarea impecabilă, abilitățile de care dispun, talentul, abilitatea cu care a fost binecuvântat și din acest motiv vei obosi. Așa că încearcă să petreci sau să-ți aloci pentru tine timp de singurătate, atât de necesar pentru tine.

A 22-a zi a lunii este calibratorul care trebuie să le pună pe toate ca la un puzzle. Dacă nu le calibrezi unde trebuie, nu îți iese figura respectivă. Lucrezi cel mai bine în situații în care ești concentrat pe proiect și-ți este permis să lucrezi singur. Aceleași nevoi și calități, și necazuri, la fel ca cei cu data de 11. Numai că ei sunt cei care pot finaliza o acţiune.

A 23-a zi a lunii este comunicatorul. Ai o aură care-i atrage pe ceilalți, ești bun povestitor, poți să ai o carieră incredibil de promițătoare în fața ta, ca scriitor, scenarist, actor, cântăreț, numai dacă îți folosești darul pentru a împărtăşi mesajul tău lumii întregi. Poți să faci oameni fericiți, dar poți la fel de bine să-i distrugi manipulându-i.

A 24-a zi este cel care hrănește pe cei din jur. Ai fost plasat pe pământ pentru a oferi dragoste, grijă, atenție și admirație celor din jurul tău. Nu mai permiteți vampirilor energetici să vină în preajmă, oameni profitori care te pot adula, te pot mângăia, dar în schimb te secătuiesc de forţe şi de putere.

În a 25-a zi este ghidul. Când te pornești pe o anumită cale ești hotărât să o duci la la finalizare, indiferent de timpul, energia și sacrificiul pe care l-ai acordat, dar va trebui totuși să înveți că vor exista momente în care ar fi mai bine să dai drumul forţei care te îndeamnă să te epuizezi. E bine să demonstrezi că tu ești singurul care poți conduce pe ceilalți. Din când în când mai acceptă să fii și tu condus, că nu strică.

A 26-a zi a lunii este forța. Ai o putere incredibilă, treci prin viață refuzând să permiți cuiva să-ţi stea în cale. Îi convingi pe toți cu multă ușurință, pentru că tu la rândul tău ești încrezător și hotărât și îi faci pe alții să vadă viața în felul tău și, astfel, să ți se alăture în cea mai recentă cauză pe care le-ai expus-o. Sunt utopici de multe ori, dar au darul de a atrage lumea.

În a 27-a zi a lunii este analistul. Supragânditor incredibil, vede tipare și conexiuni în fiecare domeniu al vieții. Acest mod de a gândit poate fi de multe ori rezultatul confruntării cu niște situații incredibil de dificile din viață și astfel folosesc logica ca mijloc de a le rezolva și de a ieși puternic pe cealaltă parte. Alţii văd în tine puterea și admiră asta.

A 28-a zi a lunii este a celor care își asumă riscul. Se hrănesc cu provocări, cu încercările din viață, sfidează de multe ori lucrurile dure şi îşi bagă nasul unde nu prea trebuie. Cu toate astea, când lucrurile devin dificile, au atâta forță interioară pe care o acordă şi celor din jur.

În a 29-a zi a lunii este consilierul. Ai fost binecuvântat cu o capacitate naturală de a auzi, a recunoaște, a înțelege și a analiza gândurile, emoțiile și motivațiile celor pe care îi întâlnești. Alții văd însă la tine omul pe care ei se pot bizui și la care pot apela să ceară un sfat, o povață sau îndrumare.

În a 30-a zi a lunii sunt carismaticii. Ei se poartă într-un mod natural, dar modul lor natural îi atrage pe cei din jur. Lumea întoarce capul după el, este un comunicator priceput, știe să-și împărtășească gândurile și sentimentele cu care se confruntă în viață și cu ceilalți oameni, dar numai strângându-i grupuri-grupuri. Curios că ei îi adună în jur numai pe cei care au același țel. Din acest motiv, poţi fi un politician de succes.

A 31-a zi a lunii este organizator. Oamenii aceștia își organizează viața meticulos, de la bunuri fizice la gânduri, la emoții, crezând că totul are un loc și există un loc pentru orice. Din păcate, acest lucru ne poate lipsi de flexibilitatea necesară pentru a reuși în viață. Încearcă să accepți că ceilalți nu vor juca întotdeauna după regulile tale, iar dezorganizarea lor nu te va distruge.”, a spus Mihai Voropchevici.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel