Cele mai frecvente greșeli pe care le facem într-o relație. Lidia Fecioru: „Tendința asta îl bagă pe partener în ceață”

Data publicării:
Sursa foto: Lidia Fecioru, Antena 3 CNN
Descriere foto: Sursa foto: Lidia Fecioru, Antena 3 CNN

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit  care sunt cele mai frecvente greșeli pe care le facem în cuplu.

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a vorbit în cadrul emisiunii „Adevăruri Ascunse” despre cele șase greșeli pe care le facem într-o relație.

„Noi nu le socotim greșeli de multe ori. De multe ori sunt arme psihologice de manipulare. Noi avem impresia că poate controlăm situația, că poate cumva o influențăm, dar nu se întâmplă nimic, pentru că fiind repetitive încep să fie greșeli pe care după aceea greu le mestecăm”, a spus Lidia Fecioru în cadrul emisiunii „Adevăruri Ascunse”.

Prima greșeală

Prima greșeală ar fi că femeile trec adesea de la o stare la alta. Femeile fac scandal, le trece repede supărarea și după se comportă ca și cum nu s-ar fi întâmplat. Tendința asta de a trece de la o stare la alta de obicei îl bagă pe partener în ceață. Partenerul începe să-și caute vină și nu înțelege care e motivul pentru care femeia și-a schimbat starea. Nu trebuie ca femeile să se ducă în extreme cu această stare. Există și bărbați care fac asta.

Te-ar putea interesa și: Cum să treci peste infidelitate. Lidia Fecioru: „Procesul de vindecare după un asemenea incident poate ține de la luni până la ani”

A doua greșeală

O altă greșeală pe care tind să o facă multe femei are legătură cu nemulțumirea din viața de zi cu zi. În loc să petreacă clipe împreună sau să se bucure, ele se plâng de mult prea multe. Aceste lucruri se aplică și la femei și la bărbați. Femeia va găsi modalitatea de a-l face pe partener să se simtă vinovat de toată starea ei.

A treia greșeală

Spun cu ușurință replici acide. Aceeași greșeală o fac atât femeile, cât și bărbații. Chiar dacă cealaltă persoană este vinovată, tu poți să spui lucrurile mai delicat. Asta se face din dorința de a schimba partenerul.

Te-ar putea interesa și: Ceaiul minune care vindecă tusea și este bun și pentru cei care care se confruntă cu hipertensiune. Lidia Fecioru: „Rețeta este simplă”

A patra greșeală

Nu recunosc fericirea atunci când o întâlnesc. Este destul de complicată această situație. Li se urăște cu binele și inventează o problemă de care să se lege. Femeile se îndrăgostesc foarte repede, iar când se căsătoresc își dau seama că nu e totul roz.

A cincea greșeală

O altă greșeală pe care o fac femeile este că nu îşi ascultă partenerul, deci nu există dialog. Faptul că se pune presiune pe umerii cuiva nu este deloc util pentru o relație. Este chestia de a domina în familie, e valabil atât la femei, cât și la bărbați.

A șasea greșeală

Multe femei nu îşi recunosc frumuseţea. Este şi asta o mare greşeală. Multe se plâng de modul în care arată corpul lor, chiar în fața partenerului. E total greşit. E frumos să taci și să te bucuri. El dacă te-a luat la 90 de kilograme și o să-i spui tot timpul că te-ai îngrășat și că nu te suporți, să fii sigură că atunci când o să ai 60 de kilograme te va lăsa.

Te-ar putea interesa și: Lunile care influențează divorțul. Atunci apar cele mai multe despărțiri. Lidia Fecioru: „În luna asta încep certurile”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel