Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Captură video: YouTube/WOWnews
Descriere foto: Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva vine cu previziunile astrale pentru perioada următoare.

Astrologul Minerva a făcut noi previziuni zodiacale pentru perioada 16 aprilie - 15 mai, în cadrul emisiunii Wownews, de pe YouTube. 

Berbec

În această perioadă sunt planificate schimbări în viața personală. Relațiile de familie vor deveni mai armonioase, iar persoanele singure ar putea găsi un suflet pe gustul lor. Singurul lucru care ar putea interfera cu dragostea este gelozia. Fiind lider din fire, Berbecul nu cedează niciodată în fața dificultăților. Perseverența îl va ajuta să rezolve cele mai dificile situații.

Taur

Această perioadă avertizează împotriva acțiunilor impulsive. Sufletul tânjește după reînnoire. Ei vor să strălucească și să atragă atenția. În căutarea unei imagini frumoase, Taurii trebuie să-și evalueze sobru capacitățile financiare. Soarele în Berbec le crește încredere în sine și nu acceptă obiecții. Dorința de a se afirma în detrimentul unui partener și intoleranța față de părerile lui sunt semnale de alarmă care sugerează unele probleme în relație.

Gemeni

Pentru Gemeni urmează o perioadă aglomerată. Primăvara trezește pofta de noi realizări, fiind semn cu perspective tentante. Vor exista schimbări de carieră, succes financiar și noi cunoștințe. Posibilitățile sunt uluitoare.

Te-ar putea interesa și: Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Rac

Pe Raci îi așteaptă un val de emoții. Primăvara dragostea înflorește, iar acesta este cel mai bun moment pentru a reînnoi relații pierdute. Întâlnirile vor oferi momente de fericire de neuitat. Sub influența Soarelui în Berbec, care sporește creativitatea, Racul își va putea arăta în mod pregnant talentele.

Leu

Pentru Leu va fi o perioadă aglomerată. Primăvara trezește pofta de noi realizări, făcându-l semnul cu perspective tentante. Vor exista schimbări de carieră, succes financiar și noi cunoștințe. Posibilitățile sunt uluitoare. Soarele în Berbec le oferă semnelor de foc o sursă puternică de energie. Dorința de a avansa într-o poziție de conducere este întărită de încrederea în sine. Succesul este inevitabil!

Fecioară

Fecioarele nu trebuie să-și ascundă problemele, deoarece sunt posibile provocări oficiale: întârzieri în domeniile în care lucrează, ceea ce nu contribuie la o bună dispoziție. Totuși, acesta nu este un motiv de a lăsa lucrurile la jumătate, ci dimpotrivă trebuie să dea un semn de acțiune.

Balanță

Pentru Balanțe va exista o perioadă aglomerată. Primăvara trezește pofta de noi realizări. Vor exista schimbări de carieră, succes financiar și noi cunoștințe. Paleta de posibilități este fantastică. Soarele în Berbec oferă o sursă puternică de energie care este bună dacă este direcționată către materializare obiectivelor legate de carieră. Dorința de a avansa într-o poziție de conducere este întărită de încrederea în sine, așa că nu este surpinzător ca succesul să apară.

Scorpion

La Scorpioni se simte inspirația. Problemele legate de muncă și de banii sunt minore pentru a avea un impact puternic asupra vieții lor. Este timpul să-și schimbe imaginea și să-și actualizeze garderoba.

Săgetător

La Săgetători se resimte o ușoară melancolie. Proiectele complexe, disputele cu superiorii necesită mult timp de gândire și efort. Într-un astfel de mediu trebuie să rămâi calm, altfel totul va merge prost.

Te-ar putea interesa și: Horoscop Cristina Demetrescu pentru a doua jumătate a lunii aprilie 2024. Cea mai norocoasă zodie a perioadei care urmează

Capricorn

Capricornii trebuie să acționeze decisiv. Primăvara inspiră noi realizări, așa că este timpul să iasă din umbră. Este posibil să fie nevoiți să-și schimbe locul de muncă sau locul de reședință, dar rezultatul merită.

Vărsător

Pe măsură ce Soarele capătă putere, oamenii devin mai iubitori și mai deschiși către noi senzații. Găsirea unui partener nu este dificilă, așa că Vărsătorii trebuie să se aștepte la o iubire fulgerătoare. Dragostea la prima vedere pentru ei este tipică. 

Pești

Pentru Pești este o perioadă încărcată. Primăvara trezește pofta de noi realizări cu perspective tentante. Vor exista schimbări de carieră, succes financiar și noi cunoștințe. Posibilitățile sunt extraordinare. Soarele în Berbec oferă semnelor de apă o sursă puternică de energie care este bună pentru a direcționa spre materializarea obiectivelor care țin de carieră. Dorința de a avansa într-o poziție de conducere este întărită de încrederea în sine, așa că surprizele sunt inevitabile.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel