Cele mai capricioase semne zodiacale. Te poți aștepta la orice de la ele

Data publicării:
Sursa foto: freepik.com
Descriere foto: Sursa foto: freepik.com

Astrologii au identificat 5 semne zodiacale extrem de capricioase. 

 

1. Taur

Chiar și cu bine-cunoscuta lor încăpățânare, Taurul este un semn de pământ, așa că sunt excepțional de împământeniți și în contact cu natura.

"Capacitatea lor de a găsi încântare în lumea exterioară, în natură și conexiunea puternică cu simțurile lor pot fi percepute ca niște capricii, deoarece aduc o notă de magie în experiențele lor", spune Rachel Clare, astrolog profesionist la Mysticsense.

Ei iubesc experiențele tangibile și senzoriale și pot găsi bucurie în momentul prezent, indiferent de ceea ce se întâmplă în jurul lor.

 

2. Fecioară

În timp ce Fecioarele sunt cunoscute pentru că sunt practice și serioase, ele mai au o latură care iese la iveală din când în când. Tara Bennet, astrolog și coach spiritual la Mediumchat, spune că au o imaginație  foarte bogată. "Le place să aibă fantezii și, dacă au ocazia, își pun în practică fanteziile într-un mod cât mai creativ."

Nu se vor lăsa prea mult prinse în alte lumi, deoarece sunt un semn destul de ancorat în pământ, dar latura lor capricioasă tinde să iasă la iveală atunci când se simt bine în preajma ta.

 

3. Balanță

Balanța tânjește după armonie și va munci din greu pentru a o obține. Dar sunt, de asemenea, incredibil de cochete și iubitoare de distracție. La urma urmei, sunt guvernate de Venus, planeta iubirii și a esteticii, ceea ce le dă o pasiune pentru toate lucrurile frumoase.

"Gustul lor rafinat și căutarea echilibrului se pot manifesta în moduri capricioase, deoarece caută să creeze un sentiment de magie și încântare în viața lor și a celorlalți", explică Clare.

Fiind un semn cardinal, au calități deosebite de lider și îi pot face pe ceilalți să se relaxeze și să le îmbrățișeze laturile excentrice.

 

4. Leu

Leii sunt un semn puternic. Uneori, ego-ul lor ar putea să le ia partea cea mai bună, dar le place să îmbrățișeze tot ce le oferă viața, atrăgând oamenii pe orbita lor cu personalitatea lor caldă.

"Încrederea și grația lor pot fi văzute ca fiind capricioase, deoarece aduc o notă de grandoare interacțiunilor și împrejurimilor lor", spune Clare.

Această natură extrovertită și iubitoare de distracție înseamnă că sunt, de asemenea, sufletul petrecerii. "Sunt persoanele care sunt primele la karaoke și care nu pot sta locului atunci când începe muzica", adaugă Bennet.

 

5. Pești

„Peștii sunt Peter Panii zodiacului", spune Bennet. Indiferent de vârsta pe care o au, spiritul și mentalitatea lor rămân tinere, motiv pentru care sunt printre cele mai capricioase semne.

Acești Pești sunt guvernați de Neptun, planeta asociată cu visele și iluziile, și de Jupiter, care este legat de expansiune și explorare.

"Această combinație face ca Peștii să fie magnetici și capricioși", explică Clare.

De asemenea, îi face să fie extrem de creativi. "Imaginația lor nu are limite, evocând lumi și povești fantastice", spune Bennet, potrivit Bestlife.

Te-ar putea interesa și: Horoscop Urania pentru săptămâna 24 - 30 iunie. Previziuni pentru toate semnele zodiacale



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel