Horoscop Urania pentru săptămâna 24 - 30 iunie. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Data publicării:
Urania, foto Facebook
Descriere foto: Urania, foto Facebook

Astrologul Urania vine cu previziunile astrale pentru săptămâna 24 - 30 iunie.

Astrologul Urania a prezentat horoscopul pentru săpătmâna următoare, potrivit Libertatea. În timp ce unele persoane pot avea parte de discuții și de conflicte mai aprinse în perioada 24-30 iunie 2023, altele pot fi înțelese greșit de către persoanele din jurul lor, din cauza comunicării care nu este cea mai bună. Urmează o sptămână care aduce pentru anumite zodii rezolvarea problemelor de sănătate, iar pe altele le pune în fața unor diagnostie clare.

 

Berbec

Abordări ale unor teme profesionale (organizatorice, de responsabilitate și abordare a unei sarcini salarizate) cu spirit practic, logică și respect al legii.

Taur

Planetele care traversează zodia Leului, aflate într-o relație strânsă, de cuadratură cu Uranus, din casa I a personalității, vor scoate în evidență în multe cazuri o serie de dizarmonii familiale, de tensiuni mocnite care pot izbucni cu acest prilej.

Gemeni

Disponibilitate pentru un mod de viață flexibil presărat cu momente de recreere, de divertisment, de abandonare în plăcerile care nu-i vor solicita prea mult mental sau fizic.

Rac

Nativii trebuie să fie atenți și la nuanță pentru că prea multă modestie sau timiditate (reală sau mimată) poate lăsa impresia de nesiguranță sau de o pregătire șubredă.

Leu

Leii vor fi dispuși să lucreze, să sacrifice timpul liber pentru a desfășura activități retribuite, dar asta numai pentru o perioadă de timp, nu ca un stil de viață viitor.

Fecioară

Luna va traversa zodia Fecioarei și le va da celor care s-au născut în acest semn zodiacal răbdare, metodă, concentrare pe o temă personală sau profesională pe care o vor aborda cu simț de răspundere, cu măsură și atenție pe detalii.

Balanță

Stare de sănătate în parametri normali; calm interior și abordări lucide care feresc organismul de trăiri intense care să genereze tulburări cardio-vasculare sau la nivelul sistemului nervos central și periferic.

Scorpion

Moment al interiorității din punct de vedere intelectual, când Scorpionii se vor preocupa de factorii morali, religioși, culturali, educativi pe care se vor baza în evoluția lor, indiferent de vârstă.

 

Săgetător

Nevoie de echilibru și măsură, de stabilitate și eficiență în desfășurarea activității profesionale; simț al datoriei; asumare de sarcini anevoioase de care colegii nativilor se feresc pentru că nu se simt pregătiți sau pentru că le consideră „cronofage”.

 

Capricorn

Activități legate de proiectele personale, nevoia de a învăța, de a studia, de a face exerciții practice, de a se antrena în vederea exercitării unei meserii în care sunt la început de drum.

 

Vărsător

Mercur va intra în zodia Racului și va străbate sectorul sănătății curente, de fiecare zi sensibilizând aparatul digestiv și modificându-le conduita alimentară.
 

Pești

Context astral puțin semnificativ pentru mecanismele astrale ce privesc cele două case ale banilor și bunurilor materiale care nu ne permit să formulăm o anticipare detaliată.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel