Cele mai bune jocuri pe care le poți juca oriunde

În ultimii ani am devenit tot mai dependenți de tehnologie și acest lucru devine foarte clar când ne aflăm într-un loc fără conexiune la internet.

De exemplu, dacă te afli la o cabană la munte, alături de toți prietenii, dar fără WIFI, nu trebuie să te panichezi. Există o grămadă de metode prin care vă puteți distra împreună și fără internet.

În acest articol am pregătit câteva dintre cele mai populare jocuri pe care le poți juca alături de prietenii tăi, atunci când nu există conexiune la internet.

Mima

Începem lista noastră de jocuri distractive cu clasicul joc de cuvinte Mima. Acesta rămâne unul dintre cele mai bune jocuri de jucat cu prietenii, deoarece este provocator, distractiv și garantat că va genera niște râsete.

Pentru a juca Mima, împărțiți grupul în mai multe echipe de câte doi până la patru jucători per echipă.

Un jucător de la una dintre echipe este ales pentru a începe. Jucătorul respectiv se gândește la o persoană celebră, la un titlu de film, la o zicală, la titlul melodiei sau la titlul cărții și face o notiță pe o foaie de hârtie.

Apoi trebuie să ofere echipei sale indicii pentru a-i ajuta să ghicească despre cine sau despre ce este vorba.

Indiciile pot fi doar sub formă de gesturi cu mâinile și pantomimă. Există, de asemenea, câteva indicii comune care ajută echipa să restrângă răspunsurile posibile, inclusiv:

Pentru a indica numărul de cuvinte, folosește-te de degete.

Pentru a indica faptul că este vorba despre un cântec, mișcă-ți gura ca și cum ai cânta.

Pentru a indica faptul că este o carte, prefă-te că ai o carte sau un ziar în mâini și citești.

Pentru a indica faptul că este un film, mimează o cameră care rulează.

Echipele au 60 de secunde la dispoziție pentru a ghici expresia sau cuvântul la care se gândește coechipierul.

Ei primesc un punct în cazul în care ghicesc cu succes răspunsul. Următoarea echipă primește apoi o tură. Prima echipă care atinge un număr arbitrar de puncte câștigă jocul.

Jocuri de cărți

Jocurile de cărți sunt foarte populare la români, mai ales în vacanțele cu prietenii. Printre cele mai populare jocuri de cărți amintim Șeptică, Remi și Poker.

Șeptică este jocul preferat de români în vacanțe, deoarece este foarte interactiv, se desfășoară rapid și e amuzant de jucat.

Unul dintre jocurile clasice, remi, este o modalitate genială de a petrece o seară cu prietenii tăi. Natura tactică a jocului, combinată cu interacțiunea cu alți jucători, îl face o modalitate minunată de a-i determina pe toți să vorbească, fie despre joc, fie despre orice alt subiect.

Pokerul este un alt joc de cărți excelent care poate fi jucat între prieteni, pentru ore întregi de divertisment și distracție. Dacă îți faci griji că nu cunoști toate directivele necesare, poți încerca oricând să prinzi suficientă conexiune la internet pe telefon, pentru a le verifica online foarte repede, astfel încât să te poți bucura la maxim de o sesiune. 

Natura tactică și chintesența acestui joc de cărți îl transformă într-o activitate de neînlocuit într-o seară care nu se dorește a fi decât distractivă. Desigur, în cele mai multe privințe este vorba despre un joc de îndemânare.

Un joc de poker te va ține antrenat ore în șir și te va ajuta să îți cunoști mai bine prietenii, obligându-te să fii atent la gesturile fiecăruia.

 

Cine sunt ?

Acest joc are reguli simple și este perfect pentru orice grup de prieteni. Pentru a juca Cine sunt eu? vei avea nevoie de niște sticky notes și de niște pixuri.

Fiecare jucător scrie numele unei persoane celebre pe un sticky note și îl atașează pe fruntea persoanei de lângă el. Asigură-te că persoana respectivă nu poate vedea ce este scris pe acest bilețel.

Apoi, mergând în sensul acelor de ceasornic, fiecare jucător pune întrebări al căror răspuns poate fi „da” sau „nu”, în efortul de a descoperi ce nume este scris pe bilețelul său.

De exemplu, un jucător poate pune întrebări precum „Sunt încă în viață?”, „M-am născut în Statele Unite?”, „Sunt un artist?”.

Dacă răspunsul la o întrebare este „da”, el poata adresa o altă întrebare. Dacă răspunsul este nu, îi revine rândul următorului jucător. Jocul continuă până când cineva ghicește numele de pe bilețelul său.

Acum că ai opțiuni pentru activități fără internet, poți pleca liniștit în vacanță. Nu uita să iei la tine și o carte bună de citit în momentele în care ești singur.

 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Editor Team | Dată: 20 iun 2023, 17:54 | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience