Cele mai bune culori pe care să le porți dacă ai părul blond. Sfatul stiliștilor

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Valerie Elash
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Valerie Elash

Cel mai simplu mod de a vă ușura mersul la cumpărături este să învățați ce vă stă bine. Odată ce ați făcut acest lucru, puteți reveni la aceleași teme în mod repetat. Silueta, lungimea și estetica unui articol intră în joc, dar este important să învățați și culorile care vă avantajează cel mai bine. Acest lucru este valabil mai ales dacă ești blondă - indiferent de nuanța pielii sau de culoarea ochilor. 

Părul blond conține o multitudine de dimensiuni și poate fi pus în evidență pur și simplu prin aruncarea pe o rochie de o anumită nuanță. Ești gata să îți descoperi noile nuanțe preferate? Citește mai departe pentru a afla de la stiliștii personali care sunt cele mai bune culori pe care să le porți dacă ești blondă.

Culoarea lavandei

Atunci când alegeți cea mai bună culoare pe care să o purtați cu părul blond, trebuie să țineți cont de nuanța pielii.

"Pentru blondele cu pielea rece, lavanda pastelată este cea mai bună culoare complementară", spune Elizabeth Kosich, stilist de imagine certificat din New York City și fondator al Elizabeth Kosich Styling, potrivit bestlife.com. "Movul este opus galbenului pe roata culorilor și, fiind o nuanță mai moale, lavanda nu copleșește, dar susține culoarea părului pentru a o ajuta să iasă în evidență."

Această nuanță este cu adevărat versatilă; vara, este ușor de aerisit, în timp ce iarna capătă o calitate de gheață.

Roșu portocaliu

Dacă ai un ton de piele mai cald și părul blond, încearcă un roșu portocaliu. "Este cald ca și tenul lor, completează culoarea părului și aduce o calitate efervescentă care este înălțătoare", spune Kosich. "Roșul portocaliu-portocaliu oferă și beneficii psihologice, cum ar fi optimismul și încrederea în sine." Primăvara și vara, se va citi ca fiind vesel și plin de energie, iar în lunile de iarnă, va arăta festiv și fermecător. Asortați-l cu un ruj asortat pentru un impact maxim.

Corai

Kosich spune că blondele cu tonuri neutre arată fabulos într-o gamă de culori. Totuși, preferatul ei este coraiul. "De la roz piersică la mac, coraiul este o culoare universal flatantă și, prin urmare, arată foarte bine pe toată lumea, indiferent de nuanța pielii", spune ea. "Este, de asemenea, o culoare pozitivă, care este atât revigorantă, cât și optimistă."

Vă puteți construi întreaga garderobă pentru vremea caldă în jurul acestei nuanțe jucăușe. Iarna, adăugați-o în dulapul dvs. cu cardigane delicate din cașmir.

Metalic

Dacă ai părul blond-gălbui, optează pentru un moment îndrăzneț, metalic. "Bronzul, auriul și șampania arată uimitor pe un blond cald", spune Andie Sobrato, stilist personal și consultant de imagine. "Aceste culori metalice calde scot în evidență luminozitatea părului - gândește-te la Margot Robbie pe covorul roșu." Nu crezi că poți purta paiete și pietre prețioase la birou? Încearcă ceva un pic mai discret. "Tonurile calde neutre, cum ar fi ruginiul, muștarul și cremele, se leagă frumos cu părul fără a spăla individul", adaugă Sobrato.

Bijuterii din aur galben

Părul blond strălucește, mai ales atunci când este asortat cu bijuteriile potrivite.

"Considerați galbenul ca fiind standardul de aur pentru accesorizarea blondelor - genți cu feronerie aurie, curele cu catarame aurii, paltoane cu nasturi aurii, pietre prețioase citrine și topaz și metale prețioase aurii", spune Kosich. "Din punct de vedere cromatic, aurul se leagă de părul blond, dar aduce, de asemenea, strălucire și strălucire, adăugând dimensiune și energie amestecului."

Din fericire, finisajul este rezistent la tendințe și atemporal, ceea ce înseamnă că puteți investi în piese de calitate fără să vă faceți griji că se vor demoda.

Citește și: Cum îți afectează părul vopsitul. Mihai Despina desființează mitul: „Este un proces chimic”/ EXCLUSIV



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel