Cum se menține în formă Meghan Markle. 9 secrete ale Ducesei de Sussex

Data actualizării: | Data publicării:
Meghan Markle, sursa: captură foto YouTube/Words of Flowers
Descriere foto: Meghan Markle, sursa: captură foto YouTube/Words of Flowers

Ducesa de Sussex a împărtășit secretele ei pentru un stil de viață sănătos. Dacă îți dorești un corp sănătos și tonifiat ca a lui Meghan Markle, ar trebui să notezi…

1. Primul pas este să investești în tine


„Îmi ofer luxul timpului liber. Suntem cu toții atât de ocupați și jonglăm cu atât de multe lucruri, dar întotdeauna îmi iau o oră doar pentru mine, mă uit la televizor, petrec timp cu câinii mei și savurez un pahar de vin. Asta se numește a investi în mine. Este un echilibru ", a spus Meghan pentru Woman's Health.

 

2. Rămâi motivat


„Sănătatea mea, starea mea de spirit, sentimentul pe care îl ai după un antrenament; toate aceste lucruri mă determină să pășesc pe covor sau să merg la sală. Uneori ideea de a lucra sună absolut îngrozitoare, dar îmi amintesc mereu cât de bine mă voi simți după aceea. Euforic, aproape!", a explicat ducesa. 

 

3. Practică yoga


„Mama mea a fost instructor de yoga, astfel încât această practică o am în sânge. Iubesc clasele intense de vinyasa – ba mai mult dacă este pe fundal muzică hip-hop și sunt într-o cameră întunecată cu lumânări aprinse. Cel mai bun!”

 

4. Nu este nevoie de abonament la sala de sport


„Fac totul pe cont propriu”, a spus ea pentru Shape. „Fac exerciții de pe DVD acasă sau merg să alerg singură. Cred că dacă te poți motiva singur, ai câștigat deja jumătate din luptă.”

 

5. Meditează prin exerciții


„Alergarea a fost întotdeauna forma mea de meditație preferată, pentru că îmi permite să scap de grijile din capul meu”, a spus Meghan.

 

6. Încercați Pilates


Vorbim despre Megaformer Pilates, care folosește o mașină care se concentrează pe arderea și condiționarea completă a grăsimilor. ducesa a spus: „Corpul tău se schimbă imediat ... dă-i două clase și vei vedea o diferență”.

 

7. Antrenează-te cu un prieten


„Sunt nerăbdătoare să vin în Marea Britanie pentru a face un antrenament cu Russell, fondatorul SBC. Prietena mea Millie Macintosh se bucură de antrenamentele sale, așa că o voi chema să facem un curs împreună data viitoare când sunt la Londra”, a mărturisit Meghan Markle.

 

8. Iubiți-vă așa cum sunteți, trăsăturile voastre sunt unice


„Când mă uit în oglindă îmi văd pistruii. Și îi iubesc.”, a declarat ducesa. 

 

9. Un ultim sfat: Nu uitați să respirați


- Încet și conștient.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel