Cele 5 zodii care niciodată nu se vor întoarce la un fost partener

Data publicării:
Sursă foto: Freepick/ pikisuperstar
Descriere foto: Sursă foto: Freepick/ pikisuperstar

Te vei întoarce la fostul partener?

LEU (23 iulie - 22 august)
Asemenea numelui lor, leii sunt dominatori în majoritatea aspectelor vieții lor, inclusiv în relațiile lor romantice. Ei sunt încrezători și mereu siguri pe ei, și doresc tratamentul regal. Ar considera umilitor să îți ofere o a doua șansă după despărțire! Chiar dacă sunt răniți, leii fac tot posibilul să își păstreze aparența puternică și să meargă înainte cu mândria lor intactă. Cu cât încerci să îi recâștigi, cu atât se simt mai încrezători în atracția lor irezistibilă. Leii știu că merită doar ce este cel mai bun, așa că își vor spune că ai făcut o greșeală gravă în a îi lăsa să plece.

SCORPION (23 octombrie - 21 noiembrie)
Oricine care are un Scorpion în cercul lor știe că ei sunt spirite directe, mai ales când vine vorba de relațiile romantice. Un Scorpion rănit nu se va uita niciodată înapoi: odată ce încrederea lor este pierdută, este pierdută pentru totdeauna.

Scorpionii urăsc falsitatea și insinceritatea, și au abilitatea ciudată de a o simți de la distanță.

Asemenea leilor, ei insistă să iasă din orice confruntare în cea mai favorabilă poziție posibilă, iar să te întoarci la ei ar însemna să renunțe la puterea lor atât de iubită.

SĂGETĂTOR (22 noiembrie - 21 decembrie)
Nimeni nu abordează suveranitatea personală așa cum o face un Săgetător, chiar și după o despărțire. Pentru ei, viața este trecătoare și cel mai bun mod de a o trăi este să mergi cu fluxul, fără a te întoarce. Într-o oarecare măsură, relațiile îi fac să se simtă constrânși. Dacă ai fost lipicios în timpul relației, fostul tău Săgetător este mai mult decât bucuros să fugă în dealuri. Cel mai probabil, consideră că încercările tale de reconciliere nu îți fac cinste, și cu siguranță nu te vor lua înapoi pentru a doua rundă.

CAPRICORN (22 decembrie - 19 ianuarie)
Asemenea Scorpionilor, Capricornii sunt cunoscuți pentru abordarea lor directă în viață. Sunt maestri ai autocontrolului și, în fața celor mai pasionale emoții după despărțire, vor arăta reținere în a-ți oferi o a doua șansă. Dacă i-ai rănit dincolo de o despărțire obișnuită bazată pe neînțelegeri, și nu pot sublinia suficient asta, un Capricorn NU te va ierta NICIODATĂ. Dacă continui să îi contactezi pe foștii tăi Capricorn, ai grijă. S-ar putea să explodeze și să îți facă cea mai rea mustrare de conștiință din viața ta.

VĂRSĂTOR (20 ianuarie - 18 februarie)
Vărsătorii abordează despărțirile cu reacții variate. Au dificultăți în exprimarea unor emoții puternice, atât negative, cât și pozitive. Un lucru este cert, însă; un Vărsător nu va face compromisuri odată ce promisiunile sunt rupte.

S-ar putea să îți dea bătaie de cap în încercarea de a-ți descifra emoțiile, dar asta doar pentru că urăsc ideea de confruntare și dezamăgirea care va urma în respingerea ta. Deciziile lor sunt bine gândite, și știu că acordarea de a doua șanse are o probabilitate mare de a duce la mai multă suferință decât merită.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel