Cele 12 case astrologice. Iată ce semnificație are fiecare în harta ta natală

Data publicării:
Horoscop. Foto Freepik
Descriere foto: Horoscop. Foto Freepik

Zodiacul este împărțit în 12 segmente sau case astrologice, iar fiecare din ele este condusă de un semn diferit. Iată ce înseamnă fiecare casă din harta ta natală!

Vrei să știi ce înseamnă fiecare casă din astrograma ta?

De la 1 până la 12, o casă este de fiecare dată asociată cu un set de trăsături. Acestea pornesc de la sinele nostru și se extind către exterior, în societate, dar și dincolo de ea. Dacă primele șase sunt cunoscute ca fiind "case personale", ultimele 6 vor fi "case impersonale".

Îți reamintim că, în momentul nașterii tale, toate planetele erau în semne și în case specifice. Din acest motiv, când un astrolog dorește să-ți interpreteze harta, aceasta îmbină semnificația fiecărei planete, dar și a casei și a semnului în care se afla.

Cu ajutorul acestor informații, un astrolog poate să mapeze bucuriile dar și dificultățile pe care le poți primi într-o viață. Ba mai mult, când planetele vizitează o anumită casă, vor lumina o parte a diagramei tale. Deci, energizează trăsăturile casei cu pricina. Ca să afli mai multe despre o casă, citește și despre semnul care este asociat cu aceasta.

Casa I

Prima casă este numită și Casa Ascendentului. Începe zodiacul și acoperă toate primele impresii. Te ajută să înțelegi mai bine cum te văd oamenii din jurul tău și te face să-ți explici și corpul, aspectul fizic, temperamentul sau modul în care îți privești viața.

Daniela Simulescu spunea că ascendentul este dat, practic, de prima respirație. Soarele reprezintă personalitatea, Luna este partea emoțională, în timp ce Ascendentul, modul în care alegi să te construiești de-a lungul vieții. Tot astrologul continuă prin a spune că ascendentul este chiar mai important decât zodia.

Citește continuarea pe Astrosens.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel