Cel mai superstițios semn zodiacal. Fuge de ghinion cu orice preț

Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Potrivit astrologilor profesioniști, anumite zodii sunt mai predispuse decât altele să creadă în superstiții. 

Iată care sunt cele mai superstițioase șase semne zodiacale, de la un pic excentrice la irațional de temătoare.


6. Fecioară

S-ar putea să crezi că personalitatea de tip A a Fecioarei îi face prea practici pentru a fi superstițioși, dar, după cum explică  astrologul Lisa Barretta, perfecționismul lor este de fapt sursa superstițiilor lor. "S-ar putea să nu iasă din casă până nu-și aranjează pernele sau nu verifică dacă au stins toate luminile. Dacă nu este totul într-un anumit fel de ordine, Fecioara simte că lasă ghinionul și haosul să se strecoare în viața lor".


5. Vărsător

Vărsătorul este considerat cel mai excentric semn zodiacal. "Sunt incredibil de unici și privesc viața printr-o lentilă complet abstractă, purtând cu ei energia elementului aer cu gândire largă în fiecare zi", explică  astrologul Rachel Clare, potrivit Bestlife.

În timp ce "semnele mai împământenite și mai logice" vor vedea lumea la valoarea nominală, Clare spune că Vărsătorii "apreciază faptul că există mult mai mult decât suntem făcuți să credem". Prin urmare, spiritualitatea și superstițiile sunt o parte naturală a vieții lor.


4. Balanța

Balanțele sunt simbolizate de balanța dreptății. Ca atare, "acest semn de aer cu gândire profundă caută echitatea și armonia în toate domeniile vieții", spune Clare. "Acest lucru îi determină să caute semnificații și tipare în viața de zi cu zi, urmând rutine specifice pentru a evita producerea de dezastre".

Dar, spre deosebire de Fecioară, Balanțele sunt mai preocupate de acțiunile lor legate de ceilalți. Ei ar putea începe să se simtă neîncrezători dacă au sărit peste a spune bună dimineața colegului lor de serviciu. Iar atunci când balanța lor se dezechilibrează, "aplică mult prea mult accent pe o parte sau pe un aspect al unei povești", notează  astrologul Danelle Ferreira. "Ei cred cu ușurință în conspirații și superstiții, deoarece vor alege să evite sau să ignore adevărul."

3. Scorpion

"Scorpionii iubesc toate lucrurile întunecate, înfricoșătoare și misterioase, iar superstițiile sunt chiar pe placul lor", notează Ferreira. Într-adevăr, această zodie intensă și secretoasă este "guvernată de planeta Pluton, întunecată și evazivă", adaugă Clare. Prin urmare, superstițiile și credința în supranatural sunt mai mult un mod de a se proteja decât orice altceva.

Scorpionul este, de asemenea, incredibil de intuitiv, notează Barretta. Ea spune că pot sesiza nuanțe subtile pe care alții nu le pot observa și că "au minți puternice care pot manipula efectiv energia". Dacă trec prin ceva ce le provoacă emoții, "nu puneți la îndoială faptul că un Scorpion va purta o brățară de hematit sau va purta un cristal încărcat energetic", adaugă Barretta.

 

2. Rac

Acest semn de apă sensibil și emoțional este guvernat de Lună, așa că ei simt "energiile și vibrațiile universului" mai puternic decât alții, explică Clare. "Nu numai atât, dar și Racul este foarte maleabil de către ceilalți, ceea ce înseamnă că uneori poate fi prea receptiv la opiniile sau sistemele de credință ale altora".
Toată această energie nervoasă înseamnă că Racul poate folosi anumite ritualuri ca o modalitate de a-și controla anxietatea. "Ei caută confort și reasigurare în viață și consideră că urmarea superstițiilor îi poate ajuta în acest sens", spune Clare. De exemplu, Barretta explică faptul că ei "nu vor ridica nici măcar un bănuț dacă nu este "cap în sus", deoarece simt că acest lucru le va aduce pierderi financiare".

 


1. Pești

Astrologii sunt de acord că persoanele din Pești sunt mistice prin natura lor. "Considerat cel mai spiritual dintre toate semnele zodiacale, acest semn de apă ezoteric pune cea mai mare valoare în toate lucrurile oculte", spune Clare. "Ei cred în puterea universului și, prin urmare, sunt deosebit de exaltați la folclor și superstiții."

Barretta este de acord, adăugând că Peștii vor fi primul semn "care va consulta cărțile de tarot, astrologii și alte forme de divinație pentru a întrezări "ce va urma"." De asemenea, este probabil să aibă cristale, ierburi, bețișoare de salvie și "mediumul lor personal pe apelare rapidă". Adesea, își vor folosi activitățile creative ca o ieșire pentru această energie, așa că puteți presupune că există un înțeles mai profund în spatele multor lucrări de artă, potrivit Bestlife.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel