Cel mai mare regret al Oanei Zăvoranu. Vedeta a trecut prin trei avorturi. De ce nu a păstrat copilul cu Pepe

Data publicării:
Oana Zăvoranu, sursa foto Instagram
Descriere foto: Oana Zăvoranu, sursa foto Instagram

Oana Zăvoranu regretă mult că nu are un copil. De ce nu a făcut acest pas până acum?

Oana Zăvoranu a fost mai sinceră ca niciodată în cadrul podcastului găzduit de Cătălin Măruță. Vedeta a mărturisit că regretă enorm din cauză că nu are un copil. Aceasta spune că și-ar dori mult să devină mamă de băiat. De ce a trecut actrița prin trei avorturi până în prezent?


„Poate la 20 de ani, că n-am făcut un băiat. Eu am în mintea mea imaginea aia că băiatul merge cu mama și mama e toată într-o fiță, se ține bine și colegii din liceu, care spun „Mamă, ce bunăciune e aia!”. Mi-a plăcut legătura asta între mamă și băiat, cum este între tată și fată. M-ai întrebat dacă regret ceva, regret că n-am un băiat de 28 de ani aproape.


Mi-aș fi dorit să am un frate mai mare care să îi smardoiască pe toți. Copilul trebuie să știe de respect, dar părintele trebuie să fie cel mai bun prieten. Sunt convinsă că meseria de părinte este cea mai grea. Eu m-aș fi văzut o mamă cool. Mi-ar fi plăcut să îmi zică Oana”, a declarat Oana Zăvoranu.


Fosta soție a lui Pepe își dorește mult să aibă un copil, dar îi este frică că organismul ei va trece prin schimbări majore și nu se va mai bucura de silueta perfectă pe care o are în prezent. 


„Mă văd mamă, dar îți spun o chestie. Mi-e frică de perioada de gravidenie. Am văzut foarte multe gravide urâte. Știu că o să mă înjure acum. Când e nasul jumătate cât fața, să rețină apă... Dacă le întrebi pe ele, nu o să zică că e bine. Eu cred că în momentul ăla mă voi ascunde”, a adăugat vedeta.


Oana Zăvoranu a mărturisit că a trecut prin trei întreruperi de sarcină până acum deoarece nu a găsit bărbatul potrivit care să devină tatăl copilului ei. Ba mai mult, aceasta a făcut avort chiar și atunci când a rămas însărcinată cu Pepe. 


„Da, de trei ori. Am făcut întrerupere de sarcină pentru că nu am simțit. A fost o dată sau de două ori înainte(n. r. de căsnicia cu Pepe) și o dată era cu el, da. Nu am simțit niciodată să fac pasul ăsta cu niciun bărbat care s-a aflat în momentul ăla, la vremea respectivă în viața mea. Pentru o femeie, din punctul meu de vedere, contează foarte mult bărbatul cu care faci. Un copil este binevenit, dar parcă e făcut cu ăla cu care simți, de multe ori îl iubești pe copil pentru că vezi în copil bărbatul ăla”, a spus actrița. 

 

Citește și: Mărul discordiei dintre Oana Roman și Oana Zăvoranu. Querida a spus tot: „Ea m-a văzut întotdeauna ca pe o rivală”

 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel