Cel mai mare regret al Cameliei Mitoșeru. Vedeta este măcinată de gânduri: „Îmi pare rău că nu...”

Descriere foto: Mihai Mitoșeru și mama sa, sursa foto Facebook
Descriere foto: Descriere foto: Mihai Mitoșeru și mama sa, sursa foto Facebook

Camelia Mitoșeru a dezvăluit care este cel mai mare regret al său.

Camelia Mitoșeru și-a deschis sufletul și a vorbit despre cel mai mare regret din viața sa. Mai exact, vedeta a recunoscut că îi pare rău că nu și-a mai refăcut viața personală după ce s-a despărțit de Dan Mitoșeru, bărbatul cu care are un copil, pe Mihai Mitoșeru.

Cel mai mare regret al Cameliei Mitoșeru

Camelia Mitoșeru recunoaște că a greșit atunci când a decis să rămână singură și să nu-și mai refacă viața. Vedeta a mărturisit că, la acea vreme, decizia pe care a luat-o a fost cea mai bună pentru ea, însă, în timp, și-a dat seama că altfel ar fi fost lucrurile dacă ar fi avut un suflet lângă ea. 

„Îmi pare rău că nu mi-am refăcut viața personală, este foarte greu singură. Vine o zi când nopțile sunt foarte grele atunci când ești doar tu cu tine și atât.

În tinerețe am zis că îmi este mai bine singură. Știi cum este viața de artist...mereu pe drumuri! Plecam la spectacole peste tot în țară, îmi era bine, nu dădeam explicații nimănui: ce fac, unde merg, dar nu a fost bună decizia, eram mai bine să îmi refac viața personală. Am greșit cu asta”, a declarat Camelia Mitoșeru pentru Click!

Camelia Mitoșeru: „S-au adunat multe şi nu mai puteam să trăiesc cu el”

Camelia Mitoșeru a povestit că a avut o căsnicie nefericită cu tatăl lui Mihai Mitoșeru. Vedeta a precizat că nu a fost vorba de bătaie sau infidelitate, ci se adunaseră mult prea multe lucruri toxice în relația lor. 

„Am avut o căsnicie nefericită cu Mitoşeru! Am tras cât am putut eu de această relaţie, nu m-a înşelat, nu m-a bătut, dar pur şi simplu s-au adunat multe şi nu mai puteam să trăiesc cu el. Am realizat asta când coboram scările maternităţii, cu Mihai în braţe. Venise mama să mă scoată din spital, pentru că el jucase toţi banii la poker. Atunci ceva din mine s-a rupt, eram goală pe dinăuntru şi am spus «GATA!»”, a povestit Camelia Mitoșeru, la emisiunea Oanei Turcu în urmă cu câțiva ani la Antena Stars.

Cea mai mare dramă a Cameliei Mitoșeru

Camelia Mitoșeru a mărturisit că cea mai mare dramă din viața ei a fost cumplitul accident în urma căruia a murit logodnica lui Mihai Mitoșeru. Prezentatorul TV a fost atât de afectat de această situația, încât a vrut să se sinucidă.

„Hai să nu ne amintim pentru că iar înnebunesc. Gândiţi-vă ce a fost la mine. Eu am trăit asta. Mihai şapte ani a stat singur după aceea. Gândiţi-vă prin ce am trecut. Nici nu pot să povestesc ce a fost. A vrut să se omoare. Şi eu am avut noroc cu prietenii lui, Oana Roman, Mircea Badea, Cristi Brancu, majoritatea colegilor au fost lângă el. Altfel cred că îl pierdeam. E foarte grea despărţirea, este cumplită.Mie, atunci când mi s-a întâmplat nenorocirea aia, mi-a spus un domn din Basarabia <> şi într-adevăr, pomenim. Nu vreau să mai vorbesc că asta e. Asta nu se uită niciodată… gândiţi-vă câţi ani au trecut”, spunea Camelia Mitoșeru, la Antena Stars.

Citește și: Noi informații despre starea de sănătate a Danei Roba. Femeia s-a trezit din comă și este conștientă: "A deschis ochii, dar în continuare starea ei este incertă"

Bianca Drăgușanu: „Am făcut niște sacrificii ca să fiu așa cum îmi doresc eu. M-am tăiat, m-am operat, m-am croșetat, e dureros” / VIDEOGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 12 iun 2023, 17:26 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience