Cel mai disprețuit semn zodiacal. Motivul pentru care toate zodiile îl urăsc

Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Iată care este cel mai antipatic semn zodiacal și motivul pentru care celelalte zodii îl disprețuiesc.

Anumite trăsături și caracteristici, cum ar fi dualitatea, imprevizibilitatea și atitudinea răzbunătoare, sunt în general considerate antipatice. 


Toate semnele astrologice au latura lor pozitivă și latura lor întunecată. Cu toate acestea, un sondaj din 2021 a constatat că mulți oameni sunt de acord că unele zodii nu au cea mai bună reputație.

OnePoll a rugat 2.000 de americani să se gândească la relațiile lor din trecut și din prezent și a constatat că o treime dintre oameni au fost de acord că un semn zodiacal este cel mai greu de „suportat”.


Cel mai detestat semn zodiacal


Gemenii au fost votați drept cei mai antipatici de  către 42% dintre participanții la sondaj. 

Gemenii sunt guvernați de Mercur, mesagerul zeilor.

Gemenii pot reprezenta două extreme, motiv pentru care este greu să știi la ce să te aștepți, deoarece  pot fi extrem de schimbători. De asemenea, acest lucru contribuie la reputația lor de a fi cu două fețe și mulți simt că nu se pot baza niciodată pe Gemeni. 

Gemenii sunt un semn de aer logic, dar fiind guvernați de Mercur, sunt deschiși la atât de multe informații încât își schimbă frecvent părerea și uneori pot părea împrăștiați.

 


Racul și Taurul sunt, de asemenea, printre cele mai detestate semne zodiacale.

Potrivit sondajului, 37% și 36% dintre oameni consideră că Racul și Taurul sunt antipatici.

Racul este un semn de apă sensibil, ale cărui stări de spirit se pot schimba în funcție de Lună. Acest lucru îi face să apară ca fiind instabili emoțional și, uneori, sufocanți.

De asemenea, sunt extrem de sensibili și ușor de rănit, ceea ce îi poate trimite în carapacea lor - uneori pentru totdeauna. Unii oameni confundă sensibilitatea lor cu manipularea. 

Taurul este un semn de pământ guvernat de planeta Venus. Taurul se află, de asemenea, în modalitatea semnului fix, care poate apărea ca fiind încăpățânat, rigid și, uneori, de neînduplecat.


Taurul se vede pe sine ca fiind stabil și îi place ca lucrurile să dureze și să fie consecvente. Taurul poate fi considerat excesiv de materialist de către unii, dar Taurul este guvernat de planeta iubirii, care guvernează și lucrurile frumoase și posesiunile.


Este important să ne amintim că suntem cu toții mult mai mult decât semnul nostru solar. Suntem influențați de întreaga noastră hartă, care include mai multe planete. Există, de asemenea, aspectele pe care aceste planete le fac în fiecare hartă natală, cele 12 case și Ascendentul - toate acestea ne fac să fim cine suntem cu adevărat, potrivit YourTango.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel