Cel mai de temut semn zodiacal: crud și răzbunător. Este catalogat drept cel mai devastator sau cel mai vindecător semn din zodiac

Data actualizării: | Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Acesta este cel mai răutăcios semn zodiacal, potrivit unui astrolog

În epoca și anonimatul internetului, răutatea face ravagii. În ceea ce privește astrologia, toți purtăm în noi capacitatea de cruzime și răutate, însă calitatea acestei răutăți variază de la un semn la altul.

 Berbecii sunt duri atunci când sunt furioși și nepoliticoși în competiții, Taurii pot deveni agresivi în atitudine, Gemenilor le place să se aplece asupra bârfelor josnice, Racul se ocupă cu pedepsele pasiv-agresive, Leul este meschin, iar criticile nedorite ale Fecioarei pot răni pe oricine.

Balanțele se fac vinovate de a fi drăguțe în mod fals și răutăcioase în spatele scenei, Săgetătorii se închină la altarul onestității brutale și inutile, Capricornul poate fi calculat crud sau că ar călca pe cadavre pentru a ajunge în vârf, în timp ce Vărsătorii sunt lipsiți de compasiune și pot fi răi fără să vrea. Nu în ultimul rând, Peștii devin diabolici atunci când sunt afectați de cei care le-au promis să-i iubească și să-i protejeze. 

Cu toate acestea, un semn zodiacal domnește suprem când vine vorba de răutate. 

Important: Influența unui semn zodiacal nu se rezumă doar la semnul solar, ci și la Lună, Venus, Marte și ascendent, astfel că e important să vă cunoașteți harta astrală în întregime. 

 

SCORPION (23 octombrie - 21 noiembrie)

În timp ce alte semne ar putea să-ți rănească sentimentele și să-ți frâneze încrederea cu proverbialele lor bețe în roate, doar Scorpionul este echipat pentru a săpa adânc și a deschide o gaură iremediabilă în țesătura ființei tale. Scorpionul face și el parte din lista semnelor care joacă jocul răzbunării cu gratificare întârziată, potrivit NyPost.

Scorpionul combină intuiția și sensibilitatea psihică a unui semn de apă cu determinarea unei modalități fixe. Aceste persoane miros vulnerabilitatea, se agață de cea mai mică slăbiciune și știu exact unde și când să lovească un inamic, real sau imaginar.

Fiind semnul umbrelor și al extremelor, un Scorpion cu vibrații joase este predispus la obsesie, invidie, mânie și manipulare emoțională, dar nu neapărat în această ordine. Aceste energii pot fi activate în psihicul Scorpionului de către prieteni, iubiți, dușmani sau adversari.

 

Scorpionul răspunde cu răutate doar atunci când este amenințat sau provocat, dar pentru mulți scorpioni totul se înregistrează ca amenințare sau provocare.


Astrologul Elise Wells de la Planet Poetica îi compară pe Scorpionii tineri cu vampirii nou-născuți sau cu puii de șarpe cu clopoței, mai periculoși decât bătrânii lor pentru că nu-și pot controla puterea/veninul.


Scorpionul guvernează organele genitale și are doi conducători planetari, Marte, numit după zeul războiului, și Pluton, numit după zeul morții. Aici se află metafora superputerii Scorpionului de răutatea, dorința de a lovi sub centură și de a lupta până la moarte. Gata să ia armele și chiar să se rănească pe ei înșiși pentru a fi  validat și/sau răzbunat.

 

Exemple de personalități cu plasamente serioase în Scorpion: Russell Simmons (Venus Scorpion), Roseanne Barr (Soare Scorpion), Katy Perry (Soare Scorpion) și Chrissy Teigen (Venus Scorpion).

Cu elementele amețitoare ale sexului, morții, agresiunii, dorinței, distrugerii și transformării care se agită în și prin ei, pare că nu există un semn sau o forță mai puternică în lume decât un Scorpion. Însă, odată cu această putere vine și responsabilitatea și alegerea, între cruzime și compasiune, război și pace.

În acest fel, Scorpionul deține potențialul de a fi cel mai devastator sau cel mai vindecător semn din zodiac, o alegere care depinde în întregime de locul în care își învârte acul.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel