Cel mai faimos costum de baie, vândut cu o sumă fabuloasă

Ursula Andress a fost prima James Bong Girl
Descriere foto: Ursula Andress a fost prima James Bong Girl

Este vorba despre perechea de bikini purtată de prima fată James Bond din istorie care va fi vândută la o licitație ce va avea loc în Los Angeles săptămâna viitoare.

În film, Ursula Andress, care a jucat rolul lui Honey Ryder, a ieșit din mare purtând un bikini de culoarea fildeșului cu o teacă atașată la șolduri.

Bikiniul purtat de Ursula Andress în „James Bond 007 vs. Dr No” - considerat unul dintre cele mai faimoase articole din saga - va fi în curând la vânzare. Pret estimat? 500.000 de dolari, sau aproape 425.000 de euro.

Cel mai faimos bikini din lume

„Este considerat cel mai faimos bikini din lume”, a declarat Brian Chanes, manager de achiziții la Profiles in History. „Este una dintre cele mai memorabile scene din întreaga franciză Bond”, a adăugat el. „A determinat multe femei să poarte așa ceva și a fost începutul întregului fenomen al fetelor James Bond”.

„Articolele din franciza Bond sunt relativ rare, mai ales cele mai vechi”, a spus Chanes, înainte de a adăuga că se așteaptă să vină cumpărători din întreaga lume. „Cu Bond, este vorba mai mult de un public internațional”.

Licitația va avea loc online la Los Angeles pe 12 și 13 octombrie.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Dată: 09 oct 2020, 15:12 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience