Cel mai bun antrenament, în funcție de semnul tău zodiacal. Ți se potrivește cel mai bine

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Stand-up Paddleboardin
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Stand-up Paddleboardin

Nu ne opunem unei mici varietăți de antrenamente (sau încercării a ceva nou în afara zonei de confort pentru fitness), dar este ceva de spus despre o rutină care se potrivește perfect cu personalitatea ta.

Berbec: Golf, Arte marțiale, Spinning

Pentru Berbec, este vorba despre a te provoca cu un exercițiu în care îți poți pune la încercare abilitățile. "Cel mai bun antrenament al tău este să practici un sport competitiv", spune astrologul Noelle Vincent, potrivit byrdie.com. "Nu doar pentru că ești guvernat de Marte, Zeul Războiului, ci și pentru că trebuie să câștigi și vei găsi o modalitate de a face acest lucru."

Vincent sugerează sporturi pentru o singură persoană, cum ar fi golful, înotul, tirul cu arcul sau artele marțiale. "Aceste sporturi pentru o singură persoană te vor face să fii singurul decident", spune ea.

Spinning-ul este, de asemenea, un exercițiu excelent pentru Berbeci. Pentru un competitor înnăscut, nu există nicio emoție, iar mediul de mare impact al oricărei clase de spinning te menține satisfăcut. Dar vă oferă și altceva: comunitatea. Te hrănești cu energie pozitivă, iar transpirația la maxim cu o sală plină de oameni îți ține în frâu ego-ul de Berbec.

Taur: Alergare, drumeții, ridicarea greutăților

În regulă, Taur - poate că a face sport nu este lucrul tău preferat din lume. Mulțumită planetei care te guvernează, Venus, ești o persoană care tânjește după confort și experiențe noi, senzoriale - cum ar fi cea mai bună ciocolată sau cel mai bun vin, consumate în cele mai confortabile treninguri. Dar cel mai bun sfat al nostru pentru dvs. este să profitați exact de acest lucru: Dacă ceea ce vă doriți este să vă implicați simțurile, ieșiți în aer liber pentru o alergare sau chiar o plimbare de putere. "Taurul se simte cel mai bine cu picioarele pe pământ", spune Williams. "Când se află pe trasee, există o descărcare a frenetismului vieții. Nu toți Taurii își dau seama că au nevoie de timp în natură până când nu se regăsesc acolo."

Păstrați-vă interesul și implicarea încercând un traseu nou în fiecare zi, iar odată ce ați stabilit acest obicei, atunci își va face efectul persistența care vă caracterizează. Te vei înscrie la 10 km și semimaratoane în scurt timp!

Vincent sugerează, de asemenea, culturismul. "Ridicați acele greutăți Taur!!!  Ești un constructor înnăscut, așa că întărește-ți mușchii", spune ea.

Gemeni: Tenis, Sprinting, Raquetball

Două cuvinte: Prieteni. Este o modalitate sigură (și dovedită științific) pentru oricine de a se motiva, dar mai ales pentru zodia ta sociabilă. Tenisul nu vă cere doar să lucrați cu (sau împotriva) unui partener - ritmul său rapid este pe măsura intelectului dvs. rapid.

"Gemenii sunt guvernați de Mercur, care este mesagerul zeilor", spune Williams. "În stilul adevărat al lui Mercur, viteza antrenamentului este crucială, deoarece timpul petrecut la antrenament poate fi doar suficient de lung pentru a menține atenția Gemenilor."

Acțiunea rapidă a tenisului sau a sprintului va menține această zodie angajată. "Agilitatea mentală a Gemenilor este la lucru aici, deoarece trebuie să se întoarcă rapid la multitudinea sa nesfârșită de gânduri", spune el.

Rac: Pilates, exerciții de bază, yoga

Ai tendința de a lăsa emoțiile să te copleșească, Racule, motiv pentru care ai nevoie de un fel de practică meditativă care să te mențină cu picioarele pe pământ. Yoga îți permite să simți cu adevărat fiecare mișcare - exact ceea ce poftește natura ta sensibilă - și, în același timp, îți antrenează creierul să lase lucrurile să treacă.

În plus, Williams spune că această zodie beneficiază de pe urma exercițiilor care lucrează nucleul, cum ar fi yoga și Pilates. "Racul este semnul celui care hrănește și, cu natura sa foarte lunară, totul este simțit în zona stomacului", explică el. "Menținerea nucleului puternic filtrează prin restul corpului, de care Racul are nevoie atunci când aleargă de colo-colo încercând să satisfacă nevoile celorlalți. Acest lucru le oferă stabilitatea necesară pentru a continua să hrănească masele. "

Vincent spune, de asemenea, că multor nativi le poate plăcea să facă exerciții fizice acasă, eventual cu alți membri ai familiei sau prieteni, în locul unei săli de sport aglomerate sau al unui studio. "Sunteți cel mai sigur acasă și aceasta va fi o altă modalitate de a obține conexiunea familială la care tânjiți", spune ea.

Leu: Dans cardio, balet, zumba

Leii iubesc scena și lumina reflectoarelor, motiv pentru care un curs de dans, de Zumba sau de Ballet Barre este exact pe gustul tău. Alege orice fel de clasă de mișcare cu un playlist pompos și energie din belșug, și ești de aur.

"Forma creativă de exprimare de sine a Leilor trebuie să fie arătată într-un mod care nu numai că le maximizează nevoia de a fi văzuți, dar care, de asemenea, obține cel mai mult din orientarea lor spre foc", spune Williams. "Dansul le oferă ce e mai bun din ambele lumi - iar Leului nu-i pasă dacă se uită cineva!"

Fecioară: Pilates, Tenis, Yoga

"Fiind un pic cam singuratică atunci când vine vorba de căutarea perfecțiunii, Fecioara are nevoie de un sport care să folosească nu doar efortul fizic, ci și acuitatea mentală în acțiunile sale", spune Williams. Fecioarele se vor bucura de o clasă de Pilates cu un fel de meditație sau de întindere yoghină împletită - ai nevoie de acele câteva momente pentru a-ți liniști mintea analitică și a fi pur și simplu. Îți întărești nucleul, fizic și mental.

O altă potrivire excelentă pentru Fecioare este tenisul, deoarece îți provoacă atât corpul, cât și mintea. "Tenisul oferă nevoia de rezistență și de strategie într-o bătălie de inteligență unu la unu împotriva adversarului. Folosirea unei rachete și a unei mingi oferă, de asemenea, un sentiment material mai hotărât pentru acest semn de Pământ."

Balanță: Fotbal, Sporturi de echipă

Balanțele excelează adesea la sporturile de echipă, cum ar fi fotbalul, fotbalul cu steaguri sau voleiul. "Balanțele excelează la cooperare", spune Williams. "Un sport de echipă îndeplinește nevoia Balanțelor de a se conecta și de a relaționa cu ceilalți într-un mod legat."

Acestea fiind spuse, echilibrul de fitness este important pentru tine, așa că asigură-te că ai parte de antrenamentul complet de care ai nevoie. Echilibrul este cheia pentru a stăpâni acele mișcări mici și dificile de bară - și din fericire, semnul tău știe câteva lucruri despre echilibru!

Scorpion: Box, CrossFit

De la un Scorpion la altul, să recunoaștem - putem fi puțin cam intensi. Acesta este motivul pentru care prosperăm la antrenamentele care ne împing la maximul absolut, iar boxul face exact acest lucru - și este excelent și pentru a lupta împotriva oricăror demoni mentali.

Williams spune că CrossFit este o altă alegere excelentă pentru Scorpioni. "Ei au nevoie de un antrenament care să se potrivească cu acea intensitate internă și care să le permită să simtă durerea pentru a elibera o parte din energia acumulată care altfel poate deveni toxică", spune el. "Scorpionii pot avea încredere că o sesiune intensă de CrossFit va scoate maximul din ei înșiși. Un Scorpion se va raporta profund la intensitatea antrenamentului."

Săgetător: drumeții, surfing, sporturi de aventură

Trăiești pentru aventură, Săgetătorule, motiv pentru care cele mai bune antrenamente ale tale se întâmplă de obicei în aer liber și rareori se simt ca niște antrenamente - sunt doar noi experiențe pe care să le bifezi de pe lista ta de dorințe. Ești genul de persoană a cărei vacanță de vis nu arată prea diferit de drumeția lui Cheryl Strayed din Wild, așa că dă-i drumul - pleacă înainte - în afara căilor bătute.

Pe lângă drumeții, Williams spune că surfingul se potrivește de minune cu ei. "Aceasta ar putea părea o alegere ciudată pentru un semn de foc, dar Săgetătorul este semnul aventurii și al călătoriilor pe distanțe lungi", spune el. "Există ceva foarte mistic în legătură cu surfingul, iar acest lucru, împreună cu adrenalina pe care o produce, îi oferă Săgetătorului combinația perfectă pentru a se alinia la minte și spirit."

Capricorn: Alergare pe distanțe lungi, Escaladă pe stâncă

Îți place să te implici în activități care sunt provocatoare din punct de vedere fizic și înălțătoare din punct de vedere emoțional - o combinație care te ajută să îți reduci la tăcere criticul interior. Vârtejul tău competitiv și determinarea te vor conduce spre vârf. Activități precum alergarea pe distanțe lungi și escalada pe stâncă vor satisface nevoia de împlinire a acestui semn.

"Capricornul este broasca țestoasă a zodiacului și are puterea de a rezista pe o perioadă lungă de timp", spune Williams. "Este benefic pentru Capricorn să se simtă ca și cum ar fi realizat ceva care nu este ușor. Capricornul trebuie să știe, de asemenea, când să se oprească, deoarece are tendința de a exagera și de a lupta împotriva unei răni."

Vărsător: Ciclism, Trambulină, 

"Dintre toate semnele, Vărsătorul are nevoie de cea mai mare libertate, iar fiind pe bicicletă poate atinge două obiective. Unul este nevoia evidentă de exerciții fizice, dar celălalt este abilitatea de a pivota și de a schimba direcția după bunul plac", explică Williams. "Mersul pe bicicletă îi permite Vărsătorului libertatea de a se răzgândi asupra locului unde vrea să meargă și cât de departe vrea să meargă. De asemenea, pot merge singuri sau cu un grup, permițându-i Vărsătorului să își păstreze opțiunile deschise."

La fel ca orice altceva în viață, ești de asemenea atras de ceea ce este neobișnuit și neobișnuit. Firea ta cu spirit liber ar găsi probabil că săriturile și tumbele timp de o oră ar fi o distracție sălbatică, dar ai putea fi de acord și cu yoga aeriană, parkour, trapez sau snowshoeing - vezi unde te duce imaginația nesfârșită a Vărsătorului.

Pești: Surfing, Caiac, Yoga

Du-te la râu și aruncă-te în apă, Pești. Ești destul de dornic de orice lucru acvatic, dar puncte bonus dacă este ceva la capătul mai interesant al spectrului: ai opta oricând pentru o placă  de surf sau caiac în loc de înot. În plus, mediul senin al paddleboarding-ului este excelent pentru reflecție și meditație - aspecte importante ale ființei tale.

"Peștii sunt toate semnele înfășurate într-unul singur, iar nevoia sa de a vedea Utopia aici, pe Pământ, îi poate lăsa uneori pe Pești într-un sentiment de realitate nepământeană", spune Williams. În plus față de sporturile acvatice, yoga poate oferi, de asemenea, un sentiment de echilibru pentru Pești. "Yoga poate ajuta la centrarea Peștilor și la împământarea energiei lor mistice, astfel încât să se simtă împăcați cu această lume imperfectă."



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel