Neînțelegere între Dani Oțil și mama lui, înainte de nuntă. Cu ce nu a fost de acord Doina Oțil: „Eu chiar m-am certat cu el”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Instagram/ Dani Oțil
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/ Dani Oțil

Dani Oțil și mama lui au avut argumente în privința căsătoriei.

Data de 30 iulie 2023 a fost o zi foarte specială pentru Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu. Cei doi s-au căsătorit religios la Mănăstirea Cașin. După terminarea ceremoniei, cuplul, familia și invitații s-au îndreptat spre Buftea, unde a avut loc petrecerea de nuntă. Atmosfera a fost desprinsă dintr-un vis, iar toți invitații s-au distrat pe durata întregii seri. 

Înainte ca Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu să se căsătorească religios, mama mirelui a avut o discuție importantă cu fiul ei. În acea discuție, prezentatorul TV i-a făcut o promisiune, iar, în cele din urmă, și-a ținut cuvântul.

De ce s-a certat cu mama sa

Dorina, mama lui Dani Oțil, a dorit să sublinieze faptul că au avut o discuție serioasă după ce fiul ei s-a căsătorit civil cu Gabriela Prisăcariu. Mama lui Dani Oțil a dezvăluit că imediat după ce fiul său s-a căsătorit la ofițerul Stării Civile, au avut o discuție mai aprinsă în care i-a reproșat că nu a urmat și procesiunea religioasă tipică tuturor căsătoriilor din România.

„Mă bucur tare că s-au căsătorit și la biserică. Eu chiar m-am certat cu Dani după ce au fost la Primărie și i-am reproșat că trebuia să se cunune și în fața lui Dumnezeu, cu Gabriela. Mi-a promis atunci: „O să vezi că o să facem nuntă și la biserică”, a dezvăluit Dorina Oțil, pentru Cancan.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu, nuntă neconformistă

Înainte de începerea petrecerii, Tinu Vidaicu, nașul spiritual al cuplului, dezvăluia că Dani Oțil a ales să nu respecte tradiția obișnuită. El nu a dorea să se despartă de Gabriela Prisăcariu nici măcar pentru câteva clipe, așa că a anunțat dinainte că nu va permite ca ea să fie furată în mod obișnuit la nunta lor.

„M-am bucurat mai ales pentru Gabriela pentru că și dorea mult. Am așteptat acest moment, pentru că-l știu pe Dani de mult timp. Nu cred că se va păstra tradiția cu furatul miresei. Mă aștept ca Dani să anunțe de la început. Oricum la ultimele nunți la care am fost, nu s-a mai întâmplat asta. Cred că această tradiție va dispărea. Nu au pregătit ceva special pentru dansul miresei”, a declarat Tinu Vidaicu, pentru sursa precizată.

Cătălin Botezatu a dezvăluit ce părere are despre rochia de mireasă pentru care a optat soția lui Dani Oțil în ziua cea mare

Din punct de vedere vestimentar, Gabriela a fost lăudată de către Cătălin Botezatu. Ea a optat pentru două rochii la fel de spectaculoase. Prima opțiune a vedetei a fost una cu o trenă impresionantă, desprinsă parcă din povești, iar cea de-a doua rochie i-a pus perfect în evidență formele modelului, care a strălucit atât la propriu, cât și la figurat.

„Nu m-a consultat în alegerea rochiei, dar sunt sigur că indiferent ce rochie ar pune pe ea, va arăta superb, pentru că are un corp desăvârșit. Este extrem de frumoasă și o va purta cu acea distincție pe care doar o manechină și o femeie adevărată o poate avea', a declarat designerul, în exclusivitate pentru Playtech Știri.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel