Ceaiul minune care prelungește viața și elimină bacteriile. Vlad Ciurea recomandă să-l bem cu toții: S-a dovedit că face minuni

Data publicării:
Sursa foto: pexels.com
Descriere foto: Sursa foto: pexels.com

Care e ceaiul care face minuni pentru creier și pentru sănătate. Este dovedit că prelungește viața și previne mai multe boli.

Cunoscutul medic neurochirug Alexandru Vlad Ciurea a dezvăluit care este cel mai bun ceai pe care toți ar trebui să-l bem pentru că face minuni.

Potrivit medicului, acest ceai este una dintre cele mai ieftine și mai benefice băuturi pentru sănătatea creierului.

"Există o vorbă în limba română: Dacă mai multi îți spun că ai baut, du-te și te culcă! Așa este și cu creierul: Daca este obosit, lăsați-l să doarmă", a declarat Vlad Ciurea.

Care e ceaiul care face minuni

"Am ajuns la un element esențial. Ceaiuri sau cafea. Este bine să se bea în general o ceașcă încet, liniștit și ca placere, și ca digestie. Acea cafea de dimineață trebuie băuta încet. La fel și micul dejun. Trebuie făcut și mâncat. De aia se numește micul dejun. Nu recomand să bem cafea după ora 17.00, doar ca să rezistam mai mult. Să nu uităm că una dintre cauzele bolii Alzheimer este chiar această suprasolicitare a creierului. Trebuie să îi dăm creierului ce îi place, în funcție de fiecare dintre noi și micile lui momente de relaxare. Așa cum dăm stomacului un desert, o prăjiturică", a explicat Vlad Ciurea.

Citește întreaga știre pe DC Medical.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel