Ceaiul care tratează bolile digestive și infecțiile respiratorii. Are efect antibacterian și antiviral

Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Ceaiul care tratează bolile digestive și infecțiile respiratorii conține  taninuri și vitamine.

Ceaiul care tratează bolile digestive și infecțiile respiratorii conține un compus organic numit junglonă. Acesta are efect antibacterian și antiviral. Ceaiul de nuci este un fel de ceai de plante medicinale preparat din frunze, scoarță, coji sau chiar mieazul de nucă.

Ceaiul de nuci, proprietăți antibacteriene

Ceaiul are proprietăți antibacteriene și antivirale și este, de asemenea, un anti-fungicid. Este folosit atât în medicina alternativă, cât și în cea pe bază de plante pentru a trata o gamă largă de afecțiuni medicale minore, inclusiv afecțiuni respiratorii și digestive și multe tipuri de iritații ale pielii.

Ceaiul este eficient în tratarea acestor afecțiuni deoarece rădăcinile, frunzele și alte părți vegetale ale nucului negru conțin un compus numit juglonă, care poate fi, de asemenea, otrăvitor atunci când este ingerat în cantități mari, potrivit The Health Board.

Ceaiul de nuci, beneficii

Datorită numeroaselor sale proprietăți curative, ceaiul de nuci poate fi folosit pentru a trata simptomele durerilor de gât și ale amigdalitei. De asemenea, ceaiul poate fi folosit pentru a trata constipația sau pentru a scăpa de paraziții digestivi.

De asemenea, este folosit pentru a trata o varietate de afecțiuni ale pielii, inclusiv eczeme, acnee, tegumente, bășici și psoriazis. Ceaiul de nuci este consumat de obicei ca băutură fierbinte, deși în cazul unor probleme de piele, poate fi aplicat local.

 

Citește continuarea pe DC Medical.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel