Ceaiul care ameliorează simptomele menopauzei. Are efect antiinflamator și calmant. Este benefic și pentru piele

Data publicării:
Sursa foto: unsplash.com
Descriere foto: Sursa foto: unsplash.com

Ceaiul care ameliorează simptomele menopauzei are efect calmant, antiinflamator și poate vindeca rănile. În plus, este benefic și pentru ten.

Ceaiul care ameliorează simptomele menopauzei poate fi utilizat și pentru problemele legate de stomac, diaree ușoară, diabet zaharat, retenție de apă, inflamație și spasme musculare. Unii oameni îl folosesc ca o gargară pentru dureri de gură și gât. Este vorba de ceaiul de crețișoară.

Crețișoara, beneficii

Femeile folosesc ceaiul de crețișoară pentru perioade menstruale grele sau dureroase sau pentru simptome de menopauză. Crețișoara mai poate fi utilizată și pentru a opri sângerarea; îmbunătățirea vindecării rănilor; sau trata ulcere, eczeme, sau erupțiile cutanate.

Crețișoara conține substanțe chimice numite taninuri, care ar putea ameliora diareea, notează indigo-herbs.

Crețișoara, benefică pentru durerile menstruale

Una dintre beneficiile cheie ale crețișoarei este capacitatea sa de a regla menstruația. Stimulează producția de progesteron, care este esențială pentru perioadele regulate. Capacitatea de a spori nivelul de progesteron face din crețișoară una dintre cele mai bune plante pentru a combate problemele de infertilitate. Stimulează ovulația în timp ce acționează ca un tonic uterin, tonificând uterul în pregătirea pentru concepție.

Citește continuarea pe DC Medical. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel