Cea mai mare șansă pe care ne-o dă Dumnezeu. Pr. Pimen Vlad: El vine în întâmpinarea noastră cu un lucru

Data publicării:
Părintele Vlad Pimen, captură YpuTube/ Damian Drăghici
Descriere foto: Părintele Vlad Pimen, captură YpuTube/ Damian Drăghici

Părintele Pimen Vlad a vorbit despre cea mai mare șansă pe care Dumnezeu o dă oamenilor.

'Dumnezeu este același tot timpul. El vine în întâmpinarea noastră cu aceeași dragoste față de noi, ne e alături tot timpul. Dragostea Lui nu scade niciodată, dar totul depinde de noi, de starea noastră. Dacă noi ne afundăm în noroi din ce în ce mai mult, la un moment dat ajungi să nu mai vezi, începi să nu mai auzi, că ești acoperit de noroi și atunci te complaci în noroi și spui că asta-i viața, atâta este, ce văd eu, dar de fapt tu nu mai vezi nimic. Tu nu mai vezi dincolo, toată frumusețea soarelui, a florilor, a păsărilor, că nu mai auzi, nu mai vezi pentru că ești băgat în noroi și spui ”Asta e viața.”, a zis părintele Pimen Vlad.

'Ca să comparăm, dacă ați văzut porcii sălbatici când dau de câte o mlaștină și se bagă în noroi acolo și pentru ei e bucuria cea mai mare că sunt acolo, în lumea lor, în noroiul acela ei se răsfață și pentru ei e frumos așa. Dar noi, care după cum se spune avem scânteia dumnezeiască, suflarea lui Dumnezeu, avem sufletul, am venit de la Dumnezeu și ne întoarcem la Dumnezeu, nu putem ajunge la nivelul ăsta, adică să ne băgăm în noroi, să rămânem acolo. De asta, Dumnezeu, știind că suntem slabi, ne-a oferit o șansă prin care tot timpul putem să o luăm de la zero. Cea mai mare șansă: spovedania.', a spus părintele Pimen Vlad.

Citește și - Pr. Pimen Vlad spune cum să nu ne fie frică de moarte - https://www.spectacola.ro/pr-pimen-vlad-spune-cum-sa-nu-ne-fie-frica-de-moarte_38160.html 

'Am mai întâlnit oameni care zic: ”Părinte, mă spovedesc la Dumnezeu!”. Măi, dar Dumnezeu ți-a spus altceva! Așa omul face orice, omoară și după aia se duce în camera lui: ”Doamne, l-am omoară pe vecinul, iartă-mă!” și zice că s-a terminat. Nu! Deci, Dumnezeu ne-a oferit lucrul ăsta tot printr-un om: mergem la omul care are harul ăsta, al preoției, ne spovedim pentru că El i-a dat darul de a dezlega lucrurile astea.', a mai spus părintele Pimen Vlad.

Video

Citește și - Pr. Pimen Vlad, despre avort: Doar așa ți se iartă acest păcat grav. Cel care nu a apucat să se nască o să ajungă la vârsta de 30 de ani și tu o să îi întâlnești acolo în fața lui Dumnezeu - https://www.spectacola.ro/pr-pimen-vlad-despre-avort-doar-asa-ti-se-iarta-acest-pacat-grav-cel-care-nu-a-apucat-sa-se-nasca-o-sa-ajunga-la-varsta-de-30-de-ani-si-tu-o-sa-ii-intalnesti-acolo-in-fata-lui-dumnezeu_38163.html 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andrei Itu | Categorie: Stiri


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel