Mircea Bravo, dezvăluiri inedite despre momentul care i-a schimbat viața. ‘’M-am făcut entertainer pentru că sunt un narcisist’’

Data publicării:

Mircea Bravo a fost invitat în cadrul unui podcast unde a făcut dezvăluiri inedite despre momentul care i-a schimbat viața și despre viața sentimentală. 

 Mircea Bravo a devenit unul dintre cei mai cunoscuți vloggeri din România prin intermediul videoclipurilor sale publicate pe rețelele sociale care l-au ajutat să-și formeze o carieră de succes în entertainment.

‘’După ce am terminat facultatea, cumva am renunțat la ea, pentru că nu-mi placea, am și căzut examenul ăsta (...) Eu am dat examenul, nu am reușit să intru, trebuia să fac 70 de grile și am făcut 69, cel mai fain 69 din viața mea îmi place să zic’’, a mărturisit Mircea Bravo în cadrul podcastului ‘’Fain&Simplu cu Mihai Morar”.
De asemenea, vloggerul a declarat că după ce a picat examenul de barou a decis să aibă un an de pauză pentru a își da seama de vrea să facă cu viața sa.

”A fost un moment de decizie în care am preferat să am un an din ăsta de sabat, stând în Cluj și mâncând zacuscă. Am stat în Cluj pe banii pe care îi mai aveam puși deoparte din trecut și pur și simplu îmi puneam întrebări. După un an am hotărât să mă duc pe o altă direcție. Cred că toți tinerii trebuie să treacă prin etapa aia în care li se taie finanțarea de la părinți, să doarmă un pic, să taie cadrele ajutătoare de la bicicletă și să vadă dacă după aia să-și găsească ei echilibrul ”, a declarant Mircea Bravo.

Mircea Bravo, motivul pentru care a ales carieră de entertainer


Mircea Bravo a dezvăluit adevărul motiv pentru care a ales să devină un entertainer de succes.
‘’M-am făcut entertainer pentru că sunt un narcisist. Sunt un narcisist și am vrut să dau o valoare, să pun toată energia asta într-un sens pozitiv. De mic mi-am dorit să fiu în centrul atenției, mi-am dat seama pe parcurs că vreau să fiu în centrul atenției și dacă e de bine, și dacă e de rău, așa că m-am gândit, un om narcisist ca mine ce poate să facă? Hai să fac conținut prin care să binedispun lumea și poate aduc un plus în societate și datorită acestui lucru sunt acum un om destul de normal în conversațiile cu ceilalți. Pentru că altfel aș fi «ce am făcut eu, fii atent ce tare-s eu și m-aș lăuda într-una, dar datorită faptului că primesc atenție, acum sunt destul de echilibrat»”, a mărturisit Mircea Bravo în cadrul podcastului cu Mihai Morar.

 Mircea Bravo a precizat că dacă nu ar fi ajuns să materializeze ceea ce face în prezent, tot ar fi continuat să facă acest lucru din pasiune.

’’Pentru mine e dream job, eu asta fac. Multă lume mă întreabă « bă, dar te-ai gândit să renunți sau dacă nu mergea treaba? ». Nu există așa ceva, că nu mergea treaba, eu o făceam în timpul liber și în timpul zilei adunam deșeuri, dar după-masă făceam treaba asta, asta îmi plăcea. Adunam plastic pe care îl duceam la colectare selectivă. Ce vreau să zic este că dacă nu aș fi făcut bani din chestia asta, aș fi făcut-o în timpul meu liber și opt ore pe zi aș fi lucrat ceva cât să mă susțină, dar nu e o chestie gen fac umor cât să dau lovitura și după aia să mă apuc să construiesc blocuri. Ăsta e scopul final”, a mărturisit Mircea Bravo în cadrul podcastului.


Mircea Bravo, despre viața de căsnicie cu un narcisist

În cadrul podcastului, Mircea Bravo a dezvăluit secretele unei casnicii cu un narcisist și totodată a făcut declațiile inedite despre viața sa sentimentală.

‘’Sunt un om care primește multă atenție și mi-am dat seama de la început că dacă aș fi cu o fată care cere și ea multă atenție ar fi o căsnicie care nu ar funcționa. Eu am găsit o persoană care nu e dependentă de atenție, ceea ce pentru mine este wow. O persoană care are încredere în ea și singura atenție pe care o vrea este atenția mea și în contextul acesta poate să funcționeze o relație’’, a subliniat cunoscutul vlogger.


De asemenea, Mircea Bravo a povestit despre modul prin care a cunoscut-o pe soția sa și cum a început povestea de dragoste a celor doi.

‘’Ne-a făcut cunoștință o colaboratoare, chiar mama mea din clipuri și din filmul « Mirciulică » și a zis « băi eu știu o fată care cred ca ți s-ar potrivi » și ne-a chemat frumos la întâlnire. Eu am fost fascinat de fată încă de la început și mi-am dat seama pe parcurs că eu nu aveam cum să o întâlnesc pe fata asta. E o minune că m-am întâlnit cu ea și rezonăm perfect’’, a declarat Mircea Bravo în cadrul podcastului ‘’Fain&Simplu cu Mihai Morar’’.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Gabriela Ungureanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel