Cea mai dificilă zodie în relații. Le este greu să își găsească partener

Data publicării:

Acestea sunt cele mai dificile zodii atunci când vine vorba de întâlniri. 

Relațiile nu sunt floare la ureche pentru nimeni,  cu atât mai mult pentru partenerii acestor zodii, care sunt puși în tot felul de situații complicate din cauza caracterului dificil al iubitului/iubitei, potrivit BestLife.

6. Capricorn

Capricornii pur și simplu nu au timp pentru întâlniri. Sunt orientați spre carieră și nu vor să se ocupe de discuții mărunte când ar putea lucra pentru a-și atinge obiectivele.

Raquel Rodriguez, astrolog și fondator al revistei Your Zodiac, spune că ei fac ca întâlnirile să pară mai degrabă un aranjament de afaceri decât o poveste de dragoste: "Adesea pot părea prea ocupați pentru a oferi hrana emoțională de care are nevoie o relație, ceea ce îi face greu de întâlnit pe termen lung".

 


5.  Fecioara

Fiind perfecționiștii zodiacului, Fecioarele stabilesc standarde extrem de înalte nu doar pentru ele însele, ci și pentru oamenii din jurul lor. Le place ca lucrurile să fie făcute exact așa cum consideră ei că trebuie și nu vor cere niciodată ajutorul nimănui, ceea ce nu îi face tocmai ușor de întâlnit.


"Să te întâlnești cu o Fecioară este incredibil de stresant și se poate simți ca un interviu de lungă durată", spune Tara Bennet, astrolog și coach spiritual la Mediumchat. Poate fi plăcut să primești atenția lor, dar o singură mișcare greșită și vor fi primul tău critic.

 

4. Scorpion

Scorpionii sunt extrem de loiali și sunt niște parteneri grozavi. "Problema este că pot fi incredibil de secretoși și nu se vor deschide pe deplin până când nu vor avea încredere totală în tine - acest lucru poate dura mult timp și multă energie emoțională pentru a se realiza", spune Rodriguez.

Aceste semne de apă sunt intense, iar atunci când emoțiile lor ies la suprafață, le simt profund. Nu toată lumea este capabilă să facă față unei astfel de pasiuni, motiv pentru care Scorpionii sunt mai greu de întâlnit.

 

3. Săgetător

Bennet îi descrie pe Săgetători ca fiind "cei care au fobie de angajament". Aceste semne de foc cu spirit liber au tendința de a se feri de relațiile serioase, astfel încât să aibă libertatea de a veni și pleca după bunul plac.

Goana este totul pentru ei, iar găsirea timpului sau răbdarea de a se așeza cu cineva la o întâlnire nu este stilul lor. Nu fi surprins dacă un Săgetător îți dă țeapă pentru că a uitat că avea planuri în primul rând.

 

2. Rac

În timp ce Racii oferă loialitate și sprijin de neegalat, schimbările lor de dispoziție și sentimentele intense pot provoca niște mari hopuri pe drum. Rodriguez spune că sunt extrem de sensibili. Au nevoie de multe confirmări, mai ales în primele etape, ceea ce poate fi epuizant.
"Să te întâlnești cu un Rac este ca un maraton emoțional, plin de satisfacții, dar incredibil de provocator", spune Rodriguez. Pentru ca totul să funcționeze, va trebui să le oferiți multă atenție și încurajare.


1. Vărsător

Vărsătorii independenți preferă adesea să fie singuri și își prețuiesc intimitatea mai mult decât aproape orice. "Cea mai dificilă parte a întâlnirii cu un Vărsător este să închizi distanța pe care o pun între ei și ceilalți", spune Bennet. A fi autosuficient nu este un lucru rău, dar în cazul Vărsătorilor, poate părea distant și distant.

Fiind unul dintre cele mai intelectuale semne zodiacale, au, de asemenea, tendința de a se bloca în propriile lor capete. Așa că, dacă ieșiți la o întâlnire la cină și ei sunt adânc absorbiți în gânduri despre ceva, te poți aștepta să te bucuri de masă în tăcere.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel