Cea mai dificilă zodie în relații. „E toxică și se autosabotează”. De ce nu are noroc în dragoste

Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Relațiile sunt dificile, indiferent de zodie. Cu toate astea, un anume semn zodiacal pare a fi ghinionistul ghinioniștilor în dragoste. Iată care este semnul zodiacal considerat „cel mai dificil” într-o relație.

Potrivit AstroTalk, mai multe semne zodiacale au tendința de a avea probleme în relații, dar Peștii par a fi în capul listei.
Din zodia Pești fac parte persoanele născute între 19 februarie și 20 martie. Se spune că acest semn este foarte intens, sensibil și plin de compasiune, potrivit  InStyle. Ei au reputația de a fi creativi și de a cuprinde un puternic sentiment de încredere și stimă de sine în viața de zi cu zi. Peștii iubesc adesea dansul, muzica, scrisul și cititul. Se spune, de asemenea, că au energii spirituale puternice și pot poseda chiar abilități psihice rare.

Elite Daily notează că Peștii sunt de obicei foarte independenți și au nevoie de mult timp singuri pentru a se conecta cu ei înșiși și cu creativitatea lor. Semnul se dezvoltă de obicei în singurătate, deoarece sunt cei mai productivi în acest timp. Între timp, în timp ce Peștii pot avea unele caracteristici remarcabile și admirabile, ei tind să se confrunte cu probleme în relații.


De ce sunt dificile relațiile pentru un nativ Pești

Deși nu toți Peștii vor fi ghinioniști în dragoste, semnul zodiacal posedă unele trăsături toxice în relații care ar putea să le facă parteneriatele dificile. Semnul de apă este cunoscut ca fiind un gânditor excesiv clasic, ceea ce poate cauza probleme în relații dacă continuă să analizeze lucruri mărunte sau își autosabotează fericirea cu îngrijorare și îndoială, potrivit KS95.


AstroTalk notează că Peștii cred adesea că știu ce vor sau de ce au nevoie partenerii lor, ceea ce ar putea provoca conflicte într-o relație romantică. Emoțiile lor intense și sensibilitatea la anumite situații îi pot face, de asemenea, pe cei dragi să simtă că sunt imaturi și incapabili să gestioneze pe deplin relațiile adulte. Se știe, de asemenea, că Peștii trăiesc uneori într-o lume a viselor, potrivit Allure. Ei iubesc fantezia și pot avea tendința de a-și romantiza viața, ceea ce poate fi o problemă în timp ce se confruntă cu situații și probleme serioase în cadrul parteneriatului lor.

Cu toate acestea, Peștii nu ar trebui să se ascundă sub o piatră și să uite de dragoste. Ei trebuie doar să găsească pe cineva care să îi echilibreze. Woman's World dezvăluie că unele dintre cele mai bune perechi amoroase ale Peștilor pot fi găsite în semne precum Taur, Rac, Fecioară, Balanță și Scorpion, precum și în alți nativi Pești. Deși poate fi mai dificil pentru nativ Pești să prospere în relații pe termen lung, a fi deschis și a accepta dragostea ar putea fi cheia pentru a găsi fericirea.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel