Cea mai bună rețetă pentru slăbit: Pate de conopidă

Data actualizării: | Data publicării:
Alexandr Dzyub, foto unplash
Descriere foto: Alexandr Dzyub, foto unplash

O rețetă simplă care conține doar 80 de calorii

Ingrediente:

1 conopidă desfăcută în buchețele, 1 cană făină de grâu, 2 căni de apă, 6-7 pufuleți, 2-3 căței de usturoi, 6 linguri ulei, și sucul de la o lămâie. 

Preparare:

Conopida se fierbe separat în apă cu sare, se strecoară și se lasă la o parte. Făina și apa se fierb până se obține o compoziție de consistența unei mămăligi groase. Aceasta se pune în blender ( cîte puțin, dacă nu încape  toată o dată), apoi se toarnă  ulei ca la maioneză, puțin câte puțin. Se adaugă api pufuleții, înmuiați dinainte cu apă, usturoiul și conopida și se mixează bine. 

IMPORTANT!!! 

Făina de greu se înlocuiește cu făina de ovăz.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florentina Arcu | Categorie: Retete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel