Cea mai bună rețetă cu pui de baltă și sos meuniere

Ekaterina Novitskaya, foto unplash
Descriere foto: Ekaterina Novitskaya, foto unplash

Gustul este descris ca fiind asemănător celui al cărnii de pui datorită aromei ușoare, cu o textură similară aripioarelor de pui.

Puii de baltă reprezintă un produs culinar constituit din pulpe de broască comestibilă gătite, fiind una dintre cele mai bine-cunoscute delicatese ale bucătăriilor franceză și chinezească. 

Ingrediente

1000 g pulpă de pui de baltă, 200 ml ulei, 100 g făină, 350 sos Meuniere, și 20 g sare. 

Proces tehnologic

Pulpele de pui de baltă se sărează.

Modul de preparare:

Pulpele de pui de baltă se trec prin făină și se prăjesc în ulei. 

Servirea: 

Preparatul se servește cald, cu sos Meuniere

Autorul articolului: Florentina Arcu | Dată: 03 dec, 15:13 | Categorie: Retete
Get it on App Store Get it on Google Play