Ce ZGOMOT ești în funcție de Zodia ta. Dacă Zodiile ar fi sunete

Data publicării:
Sursa foto: pexels.com
Descriere foto: Sursa foto: pexels.com

Poate că nu te-ai gândit niciodată la asta, dar dacă ai fi un sunet, cum ai fi perceput de ceilalți? Ce sunet sau ce zgomot ar face Zodia ta? Află mai jos! 

Acest articol își dorește să fie unul distractiv, care să ne mai destindă. În niciun caz nu dorim să judecăm zodiile, ci mai degrabă să ne bucurăm de trăsăturile lor unice. Nu uitați că nu sunteți doar Zodia (poziția Soarelui), ci că dincolo de asta, astrologia vă deschide poarta către o cunoaștere fascinantă a diversității propriei persoane, având planete și în alte semne”. Disclaimerul este o formă de afirmare a faptului că nu dorim să fim critici cu cei din jurul nostru, și în același timp, vă invităm și pe dvs. să faceți la fel. Totodată, atunci când vorbim despre zodii, ne referim de cele mai multe ori la energia acestora, nu la persoane în sine. 

Ce sunet sau ce zgomot ești în funcție de Zodia ta?

Berbec/ Ascendent în Berbec: o ciocnire metalică

Se aude o izbitură undeva? Există ceva puternic care te face să îți acoperi urechile, sau cineva s-a grăbit prea tare să se arunce cu capul înainte? Metal și metal în goana după aur. E posibil să fie vorba despre Berbeci, mereu grăbiți, mereu imprevizibili, nu ai cum să nu-i auzi.

Taur/ Ascendent în Taur: ca și cum cineva mușcă dintr-o pară zemoasă

Taurul nu poate să nu se gândească la mâncare, stă în esența lui. Printre cei mai pofticioși nativi ai zodiacului, dacă stai cu Taurii la masă, o să ai tendința să guști și tu din ce mănâncă ei până la urmă, iar para aceea poți să fii sigur că nu e orice pară.

Gemeni/ Ascendent în Gemeni: zumzetul sporovăielii unui grup de persoane, undeva în depărtare

Gemenii pot fi asociați cu discuțiile, cu schimbul de idei, cu felul în care împarți din informațiile aflate, cu micile glume. Dacă Gemenii ar fi un sunet, atunci ei ar fi sunetul produs de discuțiile dintre oameni, de conversații plăcute până în miez de noapte.

Rac/ Ascendent în Rac: susurul râului care curge ușor prin văi

Racii cu calmul și liniștea lor nu pot face altceva decât să îți aducă mai mult confort, mai multă liniște sufletească. Dacă Racii ar fi un sunet, atunci ar fi sunet de pus ringtone la telefon pentru serile în care ai nevoie să meditezi și să te liniștești, legănându-te ușor odată cu râul precum în brațele unei mame. 

Citește continuarea pe astrosens.roGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel