Ce zeitate greacă eşti în funcţie de zodie

Data publicării:
Unsplash.com/ autor Daniels Joffe
Descriere foto: Unsplash.com/ autor Daniels Joffe

Dacă vă interesează astrologia, probabil că știți deja elementele de bază despre semnul zodiacal, cum ar fi calitățile pozitive și negative sau semnele cele mai compatibile. În zilele noastre, însă, există atât de multe elemente distractive care pot dezvălui mult mai mult trăsăturile de personalitate în funcţie de semn. Şi da, există chiar şi câte un corespondent în mitologia greacă pentru fiecare zodie. Curioşii sunt invitaţi să citească articolul! 

După cum spuneam mai sus, există tot felul de articole despre ce ţi se potriveşte în funcţie de zodie, de la cristalul potrivit pentru tine, până la practica magică cea mai adecvată pentru semnul tău. Sunt distractive şi pline de curiozităţi despre personalitatea fiecărui semn, la fel ca şi acesta.

Fiecare zodie este legată de o poveste din mitologia greacă și este, de asemenea, asociată cu un zeu diferit, care seamănă cu personalitatea și comportamentul lor, notează astrologyanswers.com.

Deci, fără alte îndemnuri, continuați să citiți pentru a afla ce zeu sau zeiță greacă sunteți, pe baza semnului dvs. zodiacal!

Ce Zeu grec ești, pe baza zodiei tale?


Berbec: Ares

Primul semn al zodiacului, Berbecul, este condus de planeta Marte.

Grecii antici au fost uimiți de culoarea roșie a acestei planete și au atribuit-o lui Ares, copilul lui Zeus și Hera. Ares reprezintă focul masculin, energia și competiția, la fel ca Berbecul, care este, de asemenea, aprins și foarte competitiv.

Ares era fiul a doi dintre cei mai puternici zei din mitologia greacă, dar nu se înțelegea bine cu niciunul dintre părinți.

Era cunoscut pentru comportamentul său haotic, impulsiv și agresivitatea sa lipsită de tact. Aceste caracteristici sunt adesea atribuite celor născuți sub semnul Berbecului. Acești indivizi sunt lideri care au nevoie de stimulare mentală pentru a se simți fericiți și împliniți.

Nu au mulți prieteni, doare câţiva apropiaţi. Nativii Berbec pot fi impulsivi și încăpățânați, dar sunt, de asemenea, extrem de loiali, grijulii și îndrăzneți. Ei luptă întotdeauna pentru ceea ce iubesc și nu se tem de provocări; de aceea sunt capabili să realizeze orice își propun.

 

Citește continuarea pe Astrosens.

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel