Ce vrea Mercur retrograd de la tine? LECȚIA lui Mercur retrograd pentru fiecare Zodie și Ascendent!

Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop. Foto Unsplash/ autor Gwen King
Descriere foto: Horoscop. Foto Unsplash/ autor Gwen King

Daniela Simulescu, astrolog și redactor-șef Astrosens.ro, vine în exclusivitate pentru noi cu cele mai calde vești despre retrogradarea lui Mercur între 10 mai și 3 iunie. Nu uitați că efectele se vor simți până pe 5 iulie! Mai jos, recomadări și previziuni pentru fiecare Zodie și Ascendent. 

Ce vrea Mercur Retrograd de la noi? Vrea să fim mai selectivi, să ne bazăm pe ce avem, să fim siguri, să ne reparăm greșelile făcute până acum. Nu vine în niciun caz să ne pedepsească, ci doar să ne ofere un răgaz pentru a putea construi solid, pentru a nu mai fi atât de superficiali, dar și o lecție importantă: suntem umani și nu putem controla totul. Și lucrul acesta are frumusețea sa, până la urmă. 

Previziuni pentru fiecare Zodie și Ascendent! Ce vrea Mercur Retrograd de la tine? Care este lecția pe care trebuie să o înveți?

Berbec / Ascendent în Berbec

Mercur se întoarce din casa a 3-a în casa a 2-a, ce lecție îți poate da? Că ai gestionat prost banii.  Nu ai fost atent la cheltuileli, la venituri. Te-ai împrăștiat în multe direcții și nu le poți susține. Nu poți cheltui ce nu ai. Ai resurse să faci tot ce ai zis că faci? Reevaluează-ți atitudinea legată de bani. O să pierzi niște bani și o să ai un șoc.

Taur / Ascendent în Taur

Mercur retrogradează din casa 2-a în casa 1. După ce vrei bani sau ceri bani ți se arată că problema nu este la ceilalți, ci la tine. Este vorba despre capacitatea ta intelectuală, de cât de bine te prezinți tu pentru a primi banii aceia. Tu ce crezi despre tine, până la urmă? Tu unde greșești? Dacă ai un interviu, discuția despre bani va fi dificilă. Depinde doar de tine, câtă încredere ai în tine, asta este lecția. Tu cum te vezi?

Citește continuarea pe astrosens.ro



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel