Ce vrea Luna Plină de pe 22 august de la tine?

Data publicării:
Luna Plina. Unsplash.com/ autor Dmytro Tolokonov
Descriere foto: Luna Plina. Unsplash.com/ autor Dmytro Tolokonov

Duminică, 22 august, în jurul orei 15.00, vom avea a doua Lună Plină din Vărsător a anului 2022. Prima s-a petrecut pe 24 iulie. 

În primul rând, trebuie să știi că Luna Plină de pe 22 august va avea un rol important în viața celor cu marcaj puternic în următoarele semne: Taur, Leu, Scorpion și Vărsător. Dacă te știi cu Soarele, alte planete personale sau unghiuri în acestea, cu siguranță vei resimți Luna Plină într-un mod mai intens. De fapt, atunci când discutăm despre opoziția Soare-Lună, discutăm sigur și de unele evenimente, și pentru că acest aspect are loc în Vărsător, zic să ne așteptăm la unele mai bizare. Dar chiar și dacă nu ai în harta natală ce spuneam mai sus, tot este posibil să ai în jurul tău o persoană cu.

Potrivit astrologului Daniela Simulescu, de obicei, avem o Lună Plină pe în fiecare semn pe an. Dar uite că astrele ne mai pregătesc surprize din când în când. Cred că nu este întâmplător că avem a doua Lună Plină în Vărsător, exact după anul în care am avut Marea Conjuncție Jupiter-Saturn(21 decembrie 2020 în aceeași zodie. Ca să nu mai vorbim de Luna Nouă din 11 februarie, care a avut o configurație rară: șase(da, da, da) planete în Vărsător. Soare, Luna, Mercur, Venus, Jupiter și Saturn.

 

Citește continuarea pe ASTROSENS.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience