Ce vor zodiile de la partener? Visul secret al fiecărui semn zodiacal în căutarea relației perfecte

Data publicării:
Foto Unsplash/ autor Carly Rae Hobbins
Descriere foto: Foto Unsplash/ autor Carly Rae Hobbins

Avem astăzi un careu între Venus și Neptun, visăm la relațiile perfecte și dorim să ne punem o pereche de ochelari roz pentru a-l vedea în lumina perfectă. De fapt, construim o proiecție. Proiectăm asupra partenerului dorințele noastre fără a-l iubi pentru tot ceea ce este. S-ar putea ca odată cu careul Venus- Neptun de azi să ne lăsăm duși de vorbele pe care le auzim și vrem să le credem. Până atunci, însă, vă invităm să vă delectați cu dorințele secrete ale fiecărui semn zodiacal în ceea ce privește relația perfectă de cuplu. 

Ce vrea fiecare zodie de la partener? Cum vede fiecare semn zodiacal relația perfectă? Ce așteptări secrete ar avea de la partener, dar nu îndrăznește să i le spună? Ce anume face partenerul care le știe deja și îl minte frumos, doar ca să îl păstreze aproape? Careul Venus-Neptun ne face să ne pierdem simțul obiectiv și practic când vine vorba de relații și să visăm cu ochii deschiși la prințul pe cal alb sau la prințesa perfectă. Mai multe detalii despre interpretarea astrologică a careului Venus-Neptun găsiți aici: Venus sub vraja lui Neptun, careul Venus-Neptun, aspect nefavorabil iubirilor noi. Atenție la vorbele dulci și ochelarii roz!


Iată mai jos ce anume dorește fiecare semn zodiacal de la partener:

Berbec/ Ascendent în Berbec

Berbecul vrea pe cineva care să accepte tot ceea ce este el, cu bune și cu rele, să îi accepte ieșirile, să îi accepte momentele în care spune „verde-n față” chiar dacă are acele izbucniri de brutalitate și impulsivitate. Vrea un partener care să mențină lucrurile reale și alături de care să simtă că poate lupta cu viața, până la urmă pentru acești nativi, viața este mereu un câmp de luptă și vor lângă ei un războinic asemenea lor. 

Taur/ Ascendent în Taur

Taurul este de multe ori neînțeles din cauza pasiunii și a intensității prin care trăiește viața dorind să fie mereu abundent, să se bucure de toate roadele pământului, de tot ce îi oferă lumea. Are nevoie de un partener care să îi accepte ceea ce poate părea la prima vedere materialism și excentricitate. Vrea pe cineva care să nu mai țină cont de gura lumii și alături de care să poată gusta din toate plăcerile. 

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Gemenii au nevoie de oameni care să accepte că ei au un trecut. Gemenilor le place să experimenteze, curiozitatea și capacitatea lor intelectuală fac ca acești nativi să fi trecut prin mai multe experiențe de natură amoroasă, dar și prin diverse încercări ale vieții. Își doresc ca partenerul de cuplu să facă pace cu trecutul lor și să fie curioși cu privire la viitor împreună. 

Rac/ Ascendent în Rac

Nativii Rac se gândesc la confort, la zona familiei, la dragoste și la grijă. Aceștia vor visa de-a pururi la un partener care să aibă grijă de ei precum ar face asta o mamă. Acesta este, de fapt, secretul Racilor: vor ca cineva să îi îngrijească, să îi iubească și să îi protejeze de tot ce ar însemna dezamăgire, trădare și vremuri grele.

Leu/ Ascendent în Leu

Leii își doresc cel mai tare validarea celor din jurul lor și acest lucru se aplică și în cazul partenerului de cuplu. Un nativ Leu își dorește ca partenerul lui să îl așeze pe un piedestal, visează ca acesta să îl iubească pe el și numai pe el și mai mult, să creadă că el este exact ceea ce arată că este, că este autentic într-un mod minunat. Are nevoie de admirația partenerului și de verbalizarea admirației cât mai des. 

 

Citește continuarea pe ASTROSENS.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel