Ce venituri extra are Horia Moculescu, pe lângă pensia de 2.000 de lei. Artistul câștigă sume frumoase la 84 de ani

Data publicării:
Horia Moculescu, captura foto EVZ
Descriere foto: Horia Moculescu, captura foto EVZ

Pe lângă pensia pe care o primește de la stat, Horia Moculescu a reușit să aibă și alte surse de venit destul de frumoase.

Horia Moculescu este unul dintre cei mai apreciați artiști. Acesta a ieșit la pensie după 42 de ani de muncă și primește aproximativ 2.000 de lei, însă acești bani nu îi sunt suficienți pentru toate cheltuielile pe care le are, și mai ales pentru medicamentele de care acesta are nevoie.

Pe lângă pensia pe care o are, Horia Moculescu mai câștigă bani din concursurile muzicale, acolo unde este invitat ca și jurat.

 

„Totul este în funcție de eveniment, de locul de desfășurare, nu poți să dai un premiu de doar 1.500 de euro și să plătești un jurat cu foarte mult.

E pe prietenii, totul se negociază, media este de 500 de euro, cam atât ia și Horia Moculescu.”, a declarat un cântăreț pentru impact.ro.

 

Mariana Moculescu: ‘Horia nu trăiește din pensie’

 

După 42 de ani de muncă, Horia Moculescu ar o pensie de 2.094 lei, dar Mariana Moculescu susținea recent că artistul are venituri suplimentare, motiv pentru care nu s-a plâns niciodată de lipsa banilor.

„Horia nu trăiește din pensie. Merge în jurii, la toate festivalurile din țară. Are bani, din moment ce a plătit pentru două persoane, o lună, la Mamaia. De acolo i-a cumpărat Nidiei haine și genți.”, a zis Mariana Moculescu, potrivit sursei citate.

 

Citește și: Mariana Moculescu, adevărul despre averea lui Horia Moculescu: „Ceva trebuia să mănânc și eu”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel