Fuego a dezvăluit cine este a doua cea mai importantă femeie din viața lui: ”Am protejat-o în ultimul an”/ FOTO

Data actualizării: | Data publicării:
Paul Surugiu - Fuego, foto arhiva personală
Descriere foto: Paul Surugiu - Fuego, foto arhiva personală

Fuego le-a dezvăluit fanilor cine este a doua cea mai importantă femeie din viața lui.

Recent, Fuego a publicat pe rețelele de socializare o fotografie cu,  ”Bubulina”, a doua cea mai importantă femeie din viața sa. Ei bine, este vorba de bunica artistului, pe care acesta o iubește mai mult decât orice.

Artistul a vizitat-o recent și cu ocazia Paștelui, dar și pentru a o celebra pentru cei 86 de ani împliniți. Cu acest prilej, interpretul a publicat un mesaj emoționant pe contul personal de Facebook, alături de o imagine cu această, în care îi spune cât de mult o prețuiește.

„Fiecare clipă alături de bunica mea, acum, la cei 86 de ani ai săi, este o continuă binecuvântare. Am protejat-o în ultimul an şi ne-am văzut rar. Dar Paştele înseamnă, dincolo de orice altceva, bucuria de a fi alături de oamenii dragi. Bunica mea are chipul brăzdat de ani, are taine în ochi şi rugăciuni pe buze.

Are o viaţă care-i perfectă pentru un roman, dar nu se lasă nici acum. Puterea ei mă uimeşte de fiecare dată şi lecţiile de voinţă şi de omenie pe care mi le oferă sunt de nepreţuit. Bubulina mea este omul care a trăit intens, care a muncit, care a crescut doi copii speciali, pe unul dintre ei pierzându-l acum trei ani, prematur, la doar 58 de ani.

Bunica e limanul, e locul în care există în permanenţă un dor de mine, e acel acasă pe care-l preţuiesc nespus şi care înseamnă rădăcini, înseamnă moralitate, demnitate şi simplitate”, a scris Fuego pe facebook.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel