Ce trebuie să facem cu hainele pe care nu le-am mai îmbrăcat de mult timp. Lidia Fecioru: „Au purtat și poartă amprenta noastră”

Data actualizării: | Data publicării:
Lidia Fecioru, foto Facebook
Descriere foto: Lidia Fecioru, foto Facebook

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru susține că hainele noastre ne poartă amprenta energetică și are o recomandare pentru îmbrăcămintea pe care nu am mai purtat-o de multă vreme.

Lidia Fecioru spune că hainele se pot încărca cu energii negative, astfel că, îmbrăcămintea pe care nu am mai purtat-o de mult timp, ar putea să ne facă rău. E recomandă o curățenie generală periosică în șifonier, prin care să selectăm hainele pe care nu le mai purtăm și să o dom mai departe. Păstrarea acestor lucruri ne-ar putea încărca negativ. 

 


„Atâta timp cât nu am purtat o haină ceva timp, s-o dăm, să nu stăm cu ea. Se încarcă cu energii negative pentru că avem evenimente îmbrăcate în acele haine, fiind îmbrăcați atâta timp. Ele au purtat și poartă amprenta noastră energetică”, a mai spus Lidia Fecioru, în cadrul unei emisiuni TV.


De ce nu e bine să speli vinerea

 

Majoritatea dintre noi am învățat că duminica nu este bine să speli, pentru că este zi de sărbătoare. Lidia Fecioru atrage atenția, însă, că și vinerea este o zi de sărbătoare, în care ar trebui să evităm mai multe activități gospodărești. 

"Orice zi are vibrația ei și informația ei. Ziua de Vineri ține de Parascheva și de Sfânta Vineri. Povestea mama noastră când eram noi foarte mici și își construise casa. A lucrat și sâmbăta, și duminică, nu ținea sărbătorile, avea patru fete. A spus ca a visat-o pe Sfânta Vineri care era plină de vopsea, de var și a întrebat-o de ce era așa. Sfânta Vineri i-a zis că lumea nu o sărbătorește. Vinerea nu se spală în tradiția noastră românească. Vinerea e un fel de sărbătoare, de pregătire de weekend.", a explicat Lidia Fecioru în cadrul unei emisiuni de televiziune.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel