Ce tradiție respectă actorul George Ivașcu în fiecare an de sărbători: „Fac asta indiferent unde petrec” / EXCLUSIV

Data actualizării: | Data publicării:
George Ivașcu, foto Instagram
EXCLUSIV
Descriere foto: George Ivașcu, foto Instagram

Actorul George Ivașcu a dezvăluit, în exclusivitate pentru Spectacola, cum vor arăta pentru el sărbătorile de iarnă anul acesta.

George Ivașcu este pregătit să-și petreacă sărbătorile de iarnă alături de familie și prietenii apropiați. Actorul ne-a dezvăluit că, oriunde se află, obișnuiește ca la 00:00 să o sune pe mama sa pentru a-i spune „Crăciun fericit!” sau „La mulți ani.”

Spectacola: Cum arată sărbătorile de iarnă ideale?

George Ivașcu: Sărbătorile ideale arată așa cum ne obișnuiește Crăciunul: cu bucurie, cu tandrețe, în prezența oamenilor dragi, mă refer la familie și prietenii apropiați. Sărbătorile de iarnă sunt un prilej de a fi cât mai aproape de cei dragi și de a-ți împărtăși iubirea pe care le-o porți.

Spectacola: Ce tradiții de Crăciun și Anul Nou respecți cu sfințenie?

George Ivașcu: Nu am neapărat o superstiție. În schimb, întotdeauna, indiferent unde petrec, la ora 00:00 o sun pe mama.

Spectacola: Cum arătau aceste sărbători în copilărie?

George Ivașcu: În copilărie, aceste sărbători arătau simplu, în casa bunicilor. La bunici era un întreg ritual înainte... cu tăierea porcului, cu cozonaci. Țin minte că marele meu aport la acest lucru era faptul că țineam ligheanul în care bunica frământa cozonacii, în căldura aia din bucătărie. Pentru mine, cel mai important era faptul că, fiind o familie numeroasă, ne adunam cu toții de sărbători.

Spectacola: Povestește-ne, te rog, o întâmplare amuzantă care a avut loc de Revelion.

George Ivașcu: Mai pe toate le-am sărbătorit cu prietenii și întotdeauna am făcut diverse lucruri. Țin minte că trecerea în anii 2000 am sărbătorit-o cu niște prieteni în hotelul de la mare al unui prieten, care era închis în momentul acela. Eram doar noi, 5 familii. A doua zi, ne-am plictisit atât de tare încât am început să ne jucăm de-a v-ați ascunselea în tot hotelul. Oameni în toată firea... ne căutam în hotel (râde).

Spectacola: Obișnuiești să îți faci rezoluții pentru anul nou? Dacă da, ce ți-ai propus pentru 2024?

George Ivașcu: Natura mea artistică, fiind o natură curioasă, mă lasă întotdeauna purtat de ce mi se întâmplă. Dacă e ceva ce îmi propun de fiecare dată, e să ofer și să îmi ofer cât mai multă liniște și să îmi urmez motto-ul, un citat din André Gide: „Fericirea mea e să îi văd pe ceilalți fericiți”. Atunci, pentru mine, cel mai important este să am cât mai multe roluri de comedie.

Spectacola: De ce nu ar trebui să ratăm momentul tău de PROTEVELION?

George Ivașcu: Această emisiune din trecerea dintre ani este făcută cu foarte mult suflet. Nu spun asta că am participat la filmările de Revelion, dar pot să spun că toată echipa are un entuziasm și o dăruire pentru a le pregăti o seară foarte frumoasă. Sunt absolut convins că oamenii care nu au prilejul să petreacă în alte părți vor sta la casele lor și vor vedea un Revelion dedicat pe toate gusturile!



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel