Ce tip de profesor ești în funcție de Zodie. „Profesorii karmici” ai zodiacului

Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Află ce tip de profesor ai putea fi în funcție de zodia ta. Felul în care cineva alege să acționeze poate deveni o adevărată lecție pentru altcineva.

De ce aleg zodiile să acționeze într-un anumit fel? Ce anume le motivează? Cum ajung să fie adevărați „profesori karmici” pentru cei din jurul lor? 

Nu uita că acestea sunt niște caracteristici generale, făcute pe baza unor trăsături ale zodiei (poziției Soarelui în astrogramă). O persoană nu poate fi judecată doar după zodie, ci fiecare are un model unic al hărții sale natale. 

Berbec/ Ascendent în Berbec

Berbecii nu sunt cei mai răbdători profesori, dar cu siguranță dacă îi ai în viață, vei învăța ce înseamnă să participi la „maraton” alături de ei. De multe ori, un Berbec agresează de teamă că va fi el agresat, așa că s-ar putea să te trezești tras în conflicte din cauza lui. Berbecii se tem, în ciuda curajului lor, așadar o să poți învăța de la ei că dincolo de orice teamă, merită să lupți pentru idealurile tale și să nu îți pierzi niciodată speranța că vei câștiga. 

Taur/ Ascendent în Taur

Ca profesor karmic, Taurul dacă apare în viața ta, te poate învăța ce este stabilitatea. Poți lua exemplul său în a vedea plăcerile vieții, dar poți vedea că în spatele multor acțiuni ale oamenilor stă teama de abandon. S-ar putea să ți se pară materialist, dar Taurul te poate învăța și care este cu adevărat valoarea resurselor de care dispui. 

Gemeni/ Ascendent în Gemeni 

Gemenii îți vor fi alături în calea ta spre dezvoltare. Nu e nevoie să interacționezi mult cu ei, vei rămâne cu siguranță cu multe lecții de pe urma lor. Sunt profesori înnăscuți. Pe de altă parte, dacă te gândești la Gemeni ca la profesori karmici, atunci va trebui să înveți lecțiile propriului interes, al propriilor curiozități și al importanței studiilor în viață. 

Rac/ Ascendent în Rac

Racii sunt profesori răbdători, te vor primi în brațele lor de mamă și vor încerca să îți fie umăr de sprijin. Dacă ai, în schimb, un nativ Rac pe post de profesor karmic în viața ta, atunci vei învăța neplăcerile victimizării și ale șantajului emoțional. Vei înțelege mai ușor zicala „ce ție nu îți place, altuia nu-i face”. Teama de respingere de ambele părți va fi la ordinea zilei.

 

Citește continuarea pe ASTROSENS. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience