Ce sume sunt puse la bătaie la “Tu urmezi!”, show-ul prezentat de Dan Negru, care va începe în curând, la Kanal D

Data actualizării: | Data publicării:

În această toamnă, românii vor sta la coadă la distracție și la cultură generală, odată cu difuzarea game show-ului “Tu urmezi!”, în curând, la Kanal D! 

Pe viitorii concurenți îi așteaptă experiența unui adevărat spectacol de televiziune, tensiunea concursului, dar și premiile uriașe puse în joc.  Acestea se vor afla pe pupitrul la care vor sta concurenții, față în față cu Dan Negru, “ascunse” în niște cilindri pe care participanții ii vor alege după ce răspund corect la cel puțin trei întrebări din cele patru adresate de Dan Negru (“Tripletă”). Sumele puse la bătaie variază între 5. 000 lei și 150.000 de lei, dar concurenții au șansa de a-și adjudeca și un jackpot de 100.000 de lei, dacă ajung în runda finală.

Pentru a câștiga premiile puse în joc, concurenții trebuie să dovedească faptul că au cunoștințe din domenii diferite, perspicacitate și nu în ultimul rând atenție și viteză de reacție. De asemenea, stăpânirea de sine sub presiunea timpului este un atu foarte important în traseul concurentului, putând face diferența între eșec și câștig.


Zâna Bună și  Piaza Rea, printre personajele care le vor da emoții concurenților de la “Tu urmezi!”

 

 Pe lângă componenta de concurs de cultură generală, în care concurenții își vor dovedi cunoștințele, perspicacitatea, dar și viteza de reacție, emisiunea “Tu urmezi!” are în structura sa și o serie de provocări care să le testeze acestora atenția și puterea de concentrare, dar le și oferă momente relaxante, amuzante.

Pe lângă premiile uriașe aflate în cilindrii de la pupitrul la care vor sta concurenții, față în față cu Dan Negru, se află și surprize, menite să vină în ajutor concurenților sau să le facă mai dificil parcursul lor în concurs, în funcție de modul în care răspund în concurs.

Două personaje centrale se fac remarcate în economia acestui game show: Zâna Bună și Piaza Rea. Pe lângă acestea, își vor mai face apariția în platou și personaje reprezentând diferite domenii (istorie, călătorii, beauty, geografie, muzică, fitness, magie, gastronomie etc) din care concurenții își vor alege întrebările, la invitația lui Dan Negru.

“Pot să îți iau ce ai câștigat! Tu urmezi! Sper că acest rol pe care îl am să nu îmi deschidă porți către roluri în filme de groază… “, ne-a spus “Piaza Rea” în culisele filmării show-ului “Tu urmezi”.

“Rolul meu este de a oferi concurenților bani și șansa de a merge mai departe pentru a câștiga marele premiu. Le urez concurenților mult noroc!”, a dezvăluit și Zâna cea bună a show-ului.

Care va fi, în detaliu, rolurile Zânei Bune și a Piezei Rele, și la ce mod își vor pune amprenta cele două personaje asupra evoluției concurenților vor afla telespectatorii urmărind cel mai atractiv game show al toamnei, în curând, la Kanal D.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel