Ce studii are Mihaela Rădulescu. Detaliul rușinos din viața „Divei de la Monaco”. Nimeni nu s-ar fi așteptat la asta

Data publicării:
Mihaela Rădulescu, foto Instagram
Descriere foto: Mihaela Rădulescu, foto Instagram

Mihaela Rădulescu este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV din România, dar puțini cunosc ce studii are vedeta. 

Mihaela Rădulescu a ajuns să câștige bani grei din televiziune și se poate bucura de un succes imens pe plan profesional. Diva de la Monaco este foarte apreciată de publicul larg, iar emisiunile prezentate de ea se bucură de un public numeros. 


Chiar dacă oamenii s-ar fi așteptat ca vedeta că aibă studii în domeniul jurnalistic, iată că Mihaela Rădulescu a excelat fără a avea, însă, studii superioare. 


Diva de la Monaco a început patru facultăți, dar nu a ajuns să termine nici măcar una. Mihaela Rădulescu a studiat trei ani la Academia de Educație Fizică și Sport, doi ani la  filologie, unul la psihologie și trei la regie, la Facultatea de Artă din cadrul Universității Hyperion, potrivit playtech.ro


Chiar dacă acum este un exemplu de profesionalism și ambiție pentru mulți oameni din România, aceasta a abandonat facultatea înainte de a obține diploma de licență. 


Acest lucru nu a fost un impediment pentru frumoasa prezentatoare, care a reușit să își croiască un drum în lumea televiziunii și să se bucure de un succes imens. 


Mihaela Rădulescu și-a făcut debutul în 1994 la postul de televiziune Tele 7abc, iar prima ei emisiune s-a numit „Nocturna pe 16 mm”. Diva de la Monaco a lucrat nouă luni la Pro TV, unde a fost redactor-reporter pentru matinalul lui Florin Călinescu. 


Vedeta a mai prezentat și alte emisiuni la posturi precum Antena 1, B1 TV și Pro TV. 


Mihaela Rădulescu nu poate spune că a avut același noroc și în ceea ce privește viața amoroasă. Aceasta fost căsătorită cu Ștefan Bănică Jr. timp de doi ani, între anii 1997 și 1999.


Apoi timp de patru ani a fost căsătorită cu omul de afaceri Elan Schwartzenberg, de care a divorțat în 2008. Au împreună un fiu, Ayan. După acest divorț, a avut o relație cu Dani Oțil.


În prezent, Mihaela Rădulescu trăiește o frumoasă poveste de iubire cu Felix Baumgartner, sportiv și antreprenor austriac. 

 

Citește și: Când a simțit Gina Pistol că Smiley este sufletul ei pereche. Ce a declarat vedeta: „Veneam în public și mă uitam așa la tine”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel