Când a simțit Gina Pistol că Smiley este sufletul ei pereche. Ce a declarat vedeta: „Veneam în public și mă uitam așa la tine”

Data actualizării: | Data publicării:
Smiley și Gina Pistol, sursa instagram
Descriere foto: Smiley și Gina Pistol, sursa instagram

Smiley și Gina Pistol formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz. Cei doi au devenit părinți pentru prima oară în urmă cu doar câteva luni. 

De când a devenit mămică, Gina Pistol a stat departe de lumina reflectoarelor și a preferat să se ocupe doar de creșterea fetiței ei. Aceasta a fost activă, în schimb, în mediul online, acolo unde le-a comunicat fanilor cum se simte în noua postură de mămică. 


Gina Pistol a mers în emisiunea găzduită chiar de Smiley pe Youtube, „8, 8 și ceva, FIX”, acolo unde a vorbit despre dragoste, relația cu Smiley și rolul de mămică. 


Gina Pistol a dezvăluit cum a ajuns să se îndrăgostească de cel care urma să devină tatăl copilului ei. Vedeta a povestit că totul a început în timpul unui concert, în timp ce Smiley interpreta piesa „Love is for free”. Vedetei i s-a pus pata pe artist, așa că a început să meargă în culisele emisiunii „Vocea României” pentru a-l observa mai bine. 


„Pentru mine erai Smiley și atât. Un băiat simpatic. Îmi plăcea muziac ta și atât. Țin mine că în urmă cu câțiva ani eram la un eveniment și urma să cânți tu. Eu eram singură și cred că și tu erai singur atunci. Erai pe scenă și cântai ”Love is for free” și eram ”Hai că e drăguț băiatul ăsta”. (...) Pe urmă te-am mai văzut la Vocea, veneam în public și mă uitam așa la tine”, a povestit Gina Pistol, în cadrul emisiunii online „8, 8 și ceva, FIX”. 


Chiar dacă Gina Pistol a avut mari emoții în timpul interviului, aceasta s-a relaxat pe parcurs și a dezvăluit ce o atrage cel mai mult la bărbatul din viața ei:


„Mie îmi place ca bărbatul meu să fie indisponibil pentru restul. Mă atrage, îmi place chestia asta”, a spus vedeta.


Smiley a dezvăluit că simțul umorului a fost cel care l-a atras cel mai mult la Gina. În plus, timpul petrecut alături de iubita lui este deloc plictisitor, datorită acestei calități pe care vedeta o are. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel