Ce studii are Lidia Fecioru. Nimeni nu se aștepta la asta: "Probabil că de aceea știu o groază de lucruri"

Data publicării:
Captură video youtube/ Kanal D
Descriere foto: Captură video youtube/ Kanal D

Lidia Fecioru a dezvăluit ce studii are. Vedeta este extrem de apreciată. 

Lidia Fecioru  este originară din Republica Moldova. Vedeta a devenit unul dintre cei mai cunoscuți bioenergoterapeuți și astrologi din România.  În prezent, Lidia Fecioru are propriul cabinet de bioterapie și medicină alternativă, dar poate fi și urmărită la Antena 3 în emisiunea "Adevăruri ascunse", în calitate de energoterapeut.

Aceasta a studiat la Facultatea de Medicină din Chișinău și a avut mai multe job-uri înainte de a ajunge să practice meseria din prezent. A lucrat ca bibliotecară, director al unei case de cultură sau medic legist la departamentul de crimă organizată.

Lidia Fecioru a povestit că ea cunoștea materiile care i se predau la facultate fără să le studieze. După ce și-a făcut o astrogramă, a aflat că se ocupa cu medicina alternativă de trei vieți. După ce a aflat asta, a luat imediat decizia de la merge în Moscova pentru a studia parapsihologia. Din 1991 s-a mutat în România și a deschis un cabinet de medicină alternativă, relatează Antena 3

„Aveam, tot timpul, senzația că știu toate cursurile, în amănunt, că le-am mai învățat cândva. Când mi s-a făcut astrograma, s-a văzut, acolo, că de trei vieți încoace mă ocup cu asta. Probabil că de aceea știu o groază de lucruri pe care nu le-am citit, nu le-am învățat nicăieri în viață asta. Dar le știu, pur și simplu!”, a povestit Lidia Fecioru.

Drama trăită de Lidia Fecioru

La vârsta de 18 ani, Lidia Fecioru a trăit o dramă greu de descris. Vedeta a aflat că era înșelată chiar în ziua nunții. Ea era însărcinată la momentul respectiv, însă nu a ținut cont de nimic și a desfăcut căsătoria. 

„La nuntă a venit o prietenă de la el de la facultate, că el făcea încă o facultate, mai gravidă ca mine.”,  a dezvăluit Lidia Fecioru, în emisiunea În Oglindă, de pe YouTube. 

 

”Eu am putut să desfac căsătoria pentru că încă nu trecuseră 48 de ore. Venisem de la cununie de la biserică și m-a chemat cineva la poartă. Eu mireasă fiind m-am dus la poartă unde mă aștepta o tipă însărcinată, se vedea burta bine, în 7 luni și mi-a zis: Eu n-am venit să vă despart, am venit doar să-ți spun că voi avea un copil,  și eu am zis ”Da, ok, vino încoace”, am luat-o de mână, mi-am scos floarea de pe cap…și am plecat acasă. (...)  Toată lumea s-a întrebat de ce. Eu, a doua zi, m-am întrebat de ce am făcut-o pentru că puteam să fac ca oricare altă femeie care s-ar fi luptat pentru iubirea vieții ei și eu n-am făcut-o. Eu n-am făcut-o pentru că n-am putut să iert trădarea”, a povestit Lidia fecioru în emisiunea În Oglindă. 

Citește continuarea AICI



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel