Ce intervenție estetică vrea să-și facă Mirela Vaida. Reacția neașteptată a soțului său: "Mi-a spus că dacă m-a luat de nevastă și mi-a făcut trei copii..."

Data publicării:
Sursa foto: Mirela Vaida, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Mirela Vaida, instagram

Mirela Vaida a dezvăluit la ce oprație estetică vrea să apeleze, dar și cum a reacționat soțul ei. 

Mirela Vaida este una dintre cele mai iubite prezentatoare TV. Deși este mamă a trei copii, vedeta arată impecabil. Cu toate astea, prezentatoarea TV recunoaște că este un lucru ce o nemulțumește, motiv pentru care intenționează să calce pragul medicului estetician. 

Ce intervenție estetică vrea să-și facă Mirela Vaida

Mirela Vaica a mărturisit că de mică a fost complexată de nasul ei, motiv pentru care vrea să se opereze. Vedeta a povestit și ce reacție a avut soțul ei când i-a mărturisit dorința sa. 

„Vezi ce nas am? Vreau să îl operez de când m-am născut! O să mor tot cu nasul strâmb. Soțul meu mi-a spus că, dacă până la vârsta asta am făcut carieră în televiziune, m-a luat de nevastă și mi-a făcut 3 copii cu nasul ăsta…

La ce să îl mai schimb? Înseamnă că îmi merge așa! Mi-a purtat noroc strâmbătura asta de nas!„, a spus, cu umor, Mirela Vaida pentru Playtech.ro.

Ce dietă ține Mirela Vaida și cum dă jos 2-3 kg într-o săptămână

Chiar și după trei nașteri, Mirela Vaida arată impecabil. Vedeta a recunoscut că a reușit să se mențină în formă cu ajutorul dietelor. 

„Da, țin diete atunci când simt că am luat-o razna, că am pus cam multe kilograme. Atunci, sigur, țin o dietă de o săptămână-două. Mă reglez, dau jos cele 2 kilograme în plus, cam atât pun eu, 2 sau 3 kilograme maximum. După aceea, revin la viața normală. 

Dar nu am fost niciodată un om care să țină diete pe termen nelimitat. Uite, acum, în timp ce dau acest interviu, fierb o oală de sarmale. Știi cum miroase în casă? Miroase a costiță afumată, a slăninuță, a cârnăciori afumați, printre sarmalele acelea… E o nebunie. Mă pregătesc, după aceea, să fac o ciorbiță de perișoare. Deci, la mine în casă nu e cu dietă.

Eu sunt un om fericit când se mănâncă, și eu mănânc tradițional, frumos, românesc, nu salate și rucola. Iar atunci când simt că e cam mult și nu se mai încheie fusta, mă reglez. Mă hidratez câteva zile, țin așa un pic de „dietă sănătoasă, asta însemnând să nu consum mult, caloric. Și gata, mi-am revenit rapid! Pentru că am o viață activă și organismul răspunde imediat. De gătit, gătesc bine și chiar ar fi păcat să nu mănânce familia mea din mâna mea„, a declarat Mirela Vaida pentru VIVA!

Mirela Vaida, de 7 ani la cârma emisiunii Acces Direct

Mirela Vaida a povestit cum face față tuturor provocărilor zilnice din cadrul emisiunii pe care o moderează. 

„Capul mi l-am împuiat cu probleme în primii ani. Acum am 7 ani de Acces și sunt la fel ca un medic care operează și vede lucruri grave, după mai mult timp te obișnuiești. Când te obișnuiești, nu ți se mai pare ceva wow, le iei așa.

În momentul în care ai ieșit din platou, închizi ușa, pleci acasă, problemele rămân acolo. Mi-au trebuit foarte mulți ani, pentru că plângeam mereu după emisiune. Așa se învață meseria asta.

Nu sunt făcută neapărat pentru lucruri dure, dar fac parte din viață și dacă mi-am ales drumul ăsta, atunci trebuie să dovedesc„, a mai dezvăluit vedeta pentru Playtech.

Citește și: Dan Capatos, primele declarații după ce s-a speculat că este în conflict cu Mirela Vaida: „Niciunul dintre șefii mei nu mi-a transmis ceva”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel