Ce spune Raluca Pastramă despre noua relație a lui Pepe: „Azi nu aş mai face aceeaşi alegere”

Data publicării:
Pepe și Raluca Pastramă, sursa foto Instagram
Descriere foto: Pepe și Raluca Pastramă, sursa foto Instagram

Raluca Pastramă a oferit primele declarații după ce s-a aflat că Pepe are o nouă iubită la doar trei luni de la divorț. 

Pepe și Raluca Pastramă au uimit pe toată lumea când au anunțat că vor divorța. Cei doi au împreună două fetițe minunate, pe Rosa și Maria. Chiar dacă au suferit mult din cauza separării, cei doi au reușit să meargă mai departe și au păstrat o frumoasă relație de prietenie de dragul celor două fiice ale lor. 


Pepe iubește din nou și a anunțat relația cu Yasmine, o tânără în vârstă de 26 de ani, model și makeup artist. Cei doi au fost surprinși la o petrecere, iar artistul a decis că este momentul să o facă cunoscută pe noua lui iubită. 


„Pepe a fost mereu un bărbat care oferă dragoste. El are nevoie de atenţie, aproape în permanenţă. Aşa este el construit şi cred că aşa şi trebuie înţeles”, a spus Raluca Pastramă pentru Playtech.ro. 


Raluca spune că ea nu are de gând să își facă o nouă relație deoarece are alte priorități. În plus aceasta spune că nu simte nevoia de afecțiune nici fizică, dar nici psihică. Fosta soție a lui Pepe recunoaște că regretă divorțul deoarece nu și-a imaginat vreodată că va îmbrăca rochia de mireasă de mai multe ori. 


„Acum nu mă interesează anumite lucruri, am alte priorităţi. Nu simt nevoia unei aproprieri fizice sau psihice. M-am gândit mereu că voi fi soţia unui singur bărbat. Nu m-am imaginat vreodată că voi îmbrăca rochia de mireasă mai mult decât o dată în viaţă. Iar la capitolul acesta am eşuat. Trebuie să învăţ din greşeli, fiindcă am înţeles că poţi face greşeli şi la 40, şi la 50 de ani, şi mai târziu. Şi apoi trebuie să înveţi să le accepţi”, a mai precizat fosta soție a artistului. 

 

Citește și: Pepe iubește din nou. Cine este femeia care i-a furat inima artistului: „Nu mă întreba de Raluca”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel